I'm In Love (I Wanna Do It) - Alex Gaudnio ft. Maxine Ashley

 

I saw you in the club
With your boys you were looking rough
Your making contact with me
I'm living in a dream
This isn't make believe
I want you to know

That i wont let go
My body shows
Your everything i need
Wont you stay mine
From dawn till night
And live our fantasy

I'm In love (Repeat)
I wanna do it

I'm In love (Repeat)
I wanna do it

Lets jump into your ride
Can we drive into the night
So it's just you and me

I step into your light
I see that it shines bright
Oh, we were meant to be

So i wont let go
My body shows
Your everything i need
Wont you stay mine
From dawn till night
And live our fantasy

I'm In Love (Repeat)
I wanna do it

I'm In Love (Repeat)
I wanna do it

So you let me in
And our love will shine
I'll always be yours
And you'll always be miiiiiiine

I'm In Love (Repeat)
I wanna do it

I'm in love

I'm In Love (Repeat)
I wanna do it

I'm in love

I'm in love (Repeat)
I wanna do it

Dear John

John och Savannah träffas på ett lite ovanligt sätt men det slår gnistor direkt. Han bjuder henne på middag och snart är de ett par. Men John måste åka tillbaka i tjänst hos Amerikanska Armens Specialstyrka om bara två veckor och Savannah ska fortsätta plugga. Under de två veckorna hinner de komma varandra otroligt nära och Savannah lär känna Johns pappa som inte har en så bra relation till sin son, delvis p.g.a. sin autism. När de skiljs åt skickar de istället brev till varandra och berättar om sina liv för varandra. Några veckor före hans tjänst är klar sker 9/11 attacken mot USA och när John kommer tillbaka får Savannah snart reda på att han ska åka tillbaka för att hjälpa till. Nästa dag åker han tillbaka och han och Savannah fortsätter att skicka brev till varandra. När John inte fått brev av henne på flera veckor börjar han bli orolig och tillslut får han också ett brev. Från Savannah. Efter två månader. Som gör att ALLT rämnar. Hon har förlovat sig med en annan. John blir förtvivlad och kastar sig in i sitt arbete för att komma bort. För att glömma. När han sen blir skjuten och hamnar på sjukhus stannar han inte där. Han fortsätter inom armen ända tills han skickas hem med nyheten att hans pappa är sjuk. Men det är en bruten man som kommer hem. Kommer han att bli lycklig igen?? Och kommer hans far någonsin att få reda på hur mycket John egentligen älskar honom, trots alla fel och brister??

John Tyree spelas av Channing Tatum
Savannah Curtis spelas av Amanda Seyfried
Mr. Tyree spelas av Richard Jenkins
Tim Wheddon spelas av Henry Thomas

Filmen är inspelad 2010, 108 minuter lång och tillåten från 13 år.

Olive You - Dave Days & Kimmi Smiles

 

Can't get the words out of my mouth
That little feeling everyone talks about
The things you say like I miss your face
I wanna let you know but I can't get the words to go so

Olive you and everything you do
What two words can mean afraid to say the other three
Olive you the words are coming true
I don't know what to say but olive you

Can't fight the feeling I feel inside
I try to tell you but I always hide
The things you say like I want you to stay right
Here by my side and let the words slide

Olive you and the little things you do
What two words can mean afraid to say the other three
Olive you the words are coming true
I don't know what to say but olive you

(Olive you, olive you, olive yooooou)
(Olive you, olive you, olive yooooou)
But olive you
(Olive you, olive you, olive yooooou)
(Olive you, olive you, olive yooooou)
But olive you

You, you, you wanna tell me but I, I, I, I don't know how to say it
I'll let it out what's been on my mind
Those two words need an I love...

I love you and everything you do
These two words mean what I meant to say with three
I love you never felt so smooth
All I can say is I love you

Olive you
I love you

(Olive you, olive you, olive yooooou)
I love you
(Olive you, olive you, olive yooooou)
I love you

(Olive you, olive you, olive yooooou)
(Olive you, olive you, olive yooooou)

Today's TO DO....

Minns ni att jag skrev för något inlägg sen att det verkar som att många har bloggtorka. Jag tror jag blivit smittad :S Eller så kanske det är för att jag helt enkelt håller på med annat?? Tänkte i alla fall lyckas med att berätta om gårdagen och dagen, ge er en dagens låt som inte kommit upp på evigheter, ge er en filmrecension, gå ut på promenad och städa undan i köket.

Igår kom alltså Katarina och Annika hit :) Vi pratade en massa som vanligt, sen gick vi ut och gå, satt vid "baren" en stund och talade och gick tillbaka hem. Vi pratade ännu mera, drack saft och sen kom Annikas mamma. Tack för en rolig dag igen tjejjer ♥

Idag har jag gjort samma sak som andra söndagar. Någon som har en aning?? Jo, jag har lekt kock. IGEN! Samma mat som förra söndagen. Lite tråkigt, så nästa söndag (någon som, precis som jag, märkt att detta börjar bli en etablerad del av min söndag??) tänker jag göra något annat. VAD är en fråga som jag får ta itu med då. Failade lite idag igen. OCKSÅ som vanligt. Hade glömt att ställa om klockan så idag var jag färdig en timme för tidigt istället för en halvtimme för sent ^^ Egentligen inget problem men lite störande då jag igår läste om bytet till vintertid men ändå glömde det.......

Nu blir det en dagen låt ;) Toodels!!!Evve hade den kjolen på sig igår. Jag älskar den och tänkte sy en likadan fast med svarta rutor på textil men Yvonne hittade inget tyg ;( (kom egentligen på nu först att kjolen jag ville sy var inspirerad av Evves, har aldrig tänkt på det förr ^^)

Tack söta, snälla, bästa....

...Katarina och Annika för världens bästa kväll.

Igår for jag och Katarina till Annika. Vi gick från skolan, först till affären aka Sampin och sen hem till Annika där vi pratade, gjorde kladdkaka, såg på en inspelaning av Finland 90 år (alla lågstadier samlades i Petalax och hade olika program), åt tacos och talade lite till ;) Katarinas mamma kom efter oss klockan 10 och skjussade sen hem mig. Hemma såg jag på Idol där Daniel åkte ut och sen läste jag till typ halv 3 .......

.....Vilket jag kanske inte skulle gjort. Idag vaknade jag av att Mathias ropar att jag ska vakna eftersom Jenny kom. Då var klockan 2 ^^ Anyway, hon skulle bara sälja lite godis så hon for efter en liten stund och Katarina skickade och frågade om hon och Annika fick komma så vi bestämde tiden till klockan 3. Nu är klockan 20 över 4 och än har jag inte sett dom. Borde kolla min telefon.

Hoppas ni får en bra fortsättning på dagen :) CIAO!!!!

Would you dear irl??!!

Håller på att läsa igenom BlogLovin just nu. Verkar vara flera bloggare som tappat motivationen?? Och en blogg jag läser har nu blivit lösenordsskyddad och jag vet ju varför. Hon fick så många elaka kommentarer (hon är nybliven mamma och bloggar om sin lilla flicka samt vääääldigt mycket annat) om hur hon uppfostrar och tar hand om sin dotter att hon slutade. Vilket är sjukt synd :( Vart är världen påväg riktigt?? I och med att datorerna kom har det blivit allt enklare att trycka ner folk eftersom man inte behöver göra det face-to-face. Men när man skriver en elak kommentar eller säger något elakt på en chatt så sårar man en annan människa precis lika mycket som om man sagt det irl. Det är bara det att man inte ser personen och då inte besväras av det på samma sätt.

Det vet ju jag själv. För om jag råkar häva ur mig någonting som sårar någon annan börjar jag själv må dåligt men om jag skulle sagt det via datorn (har aldrig gjort något sånt tror jag, om jag nu inte sagt något som jag inte uppfattade som sårande men den andra gjorde?) så vet jag att jag inte skulle reagerat lika starkt.

Dessutom är det så lätt att det blir ett missförstånd. Eller att man inte vet hur man ska uttrycka sig. Om jag talar om något viktigt, alltså RIKTIGT viktigt med någon på typ MSN så kan jag märka att varken ord eller smileysar kan uttrycka min reaktion på vissa saker. För en människas kroppsspråk säger ju så mycket. Ansiktsuttrycket avgör hur en kommentar uppfattas och även tonfallet gör att vi får reda på hur en person känner för något. Detta saknas på t.ex. MSN om man inte använder webcam.

Önskar bara att folk kunde tänka över om dom skulle vågat säga samma sak face-to-face nästa gång dom kommenterar. Det lilla skulle säkert göra "cyberspace" till en bättre plats.

Todays news

Vi kör lite dagens plus och minus här nu då...

+ Jag fick 10 i matteprovet (Y) (och Britt sa att man då har chans på 10 i kursen :)) HAPPY OR WHAT???!!!
+ Maria var i skolan idag, så vi hade showdance som vanligt = That made my day
+ Jag fick 9- i moddeprovet (helt okej prestation men Petras skala var lite konstig :S Nathalie hade 9+ och bara 1 ½ poäng mer än mig....)
+ Ann-Cathrine hade hittat en gubbe = ONE more to go!!!
+ VI HAR INGET MK-TEST IMORGON!!!! (det är någon företagarmässa i skolan så....)
+ Engelskaprovet gick ganska bra, hade bort lite men är inte beviken på mig själv

- Jag har ingen prao plats ännu -.- (Imorgon är deadline :S)
- Min necessär försvann imorse (jag gick bort för typ två minuter och sen var den borta :O Men jag har inget minne av om jag tog med den eller om jag lämnade kvar den :S)
- Min stortå började göra ont under (har troligen dragt den mot golvet på showdance och fått nån form av brännskada)

Nu ska jag leta efter den sista jäkla gubben och sen sammanställa alla och få läxorna gjorda tills imorgon. Ska även hinna läsa klart Ondskan (av Jan Guillou).

Ciao på er!!!

Dagarna går men livet det består

Var rubriken kom från vet jag ej...... Tänker iaf berätta lite vad jag gjort de senaste två dagarna.

Jag har hittat fler gubbar och frågat halva lärarkåren på högstadiet om dem ^^ Mamma tycker jag ska fråga rektor Sören men jag vet inte om jag vågar ;) Kanske man skulle ta mod till sig?? Eller kanske inte?? Sen har jag gjort ett hussearbete (arbete om en frukt) på typ en timme igår klockan 12 (vad är det med mig?? varför kan jag aldrig börja i tid??) och ritat lite (jag går framåt, idag lyckades jag få Lille Skutt jättebra ritad på bildkonst, alltid kul att märka att man går framåt ^^ Jag har också lyckats fatta ett mattekapitel helt själv (lite skryt får ni nog tåla). Började uppskatta teorin mycket mer efter i måndags :P

Snälla hjälp mig med slutspurten nu. Bara TVÅ kvar. Ni orkar väl ta någon minut av ert liv att kommentera OM ni har en gissning??Jag har ju lovat en länkning till vem som än tipsar och budet står kvar.....

EXPLAIN PLEASE ???!!!!!

Jag har ett problem (eller en fråga snarare) och undrar om ni kan hjälpa mig.

Varför frågar man om man vill "följa varandra på BlogLovin"????

Jag menar, jag följer en blogg på BlogLovin för att JAG tycker den är bra, inte bara för att någon annan följer mig i gengäld. Om jag gillar en blogg jag hittar så addar jag den på BlogLovin, jag frågar aldrig om den personen vill göra samma sak för mig. Dessutom har jag en hel drös bloggar på BlogLovin redan (72 st.) så jag kan inte adda någon bara för att den personen addar mig, min BlogLovin skulle svämma över, bokstavligt talat.

Men om ni vill att jag ska börja följa er eller åtminstone kika in på er blogg, så kommentera vettigt för då går jag ju in på er blogg (om ni angett en) för att svara och då brukar jag kolla runt lite på samma gång. Hittar jag ett inlägg som jag vill tycka till om gör jag det på samma gång också. Och gillar jag bloggen så addar jag den på BlogLovin. Så enkelt är det....

Nu säger jag inget ont om dom som frågar och gör detta men jag undrar lite varför?? Följer man inte bloggar på BlogLovin för att man gillar dem?? Eller gör man det bara för att samma person addat/följer dig?? Och ni som gör det, läser ni alla dessa bloggar också??

Hoppas att ingen tar illa upp nu, jag vill ju inte smutskasta någon som gör detta, jag delar bara med mig av min åsikt. Svara gärna, för detta är en grej i bloggvärlden jag inte fått grepp om riktigt......

Broiler med bakade rotfrukter

3-4 broilerfileér

Vitlöksmarinad

3 msk olja
1 msk sojasås
1 pressad vitlöksklyfta
½ tsk rosmarin
½ tsk timjan

Bakade rotfrukter

Potatis
Morot
Rödlök

Gräddfilssås

2 dl gräddfil (=en burk)
örtsalt
1-2 pressade vitlöksklyftor
(mynta eller gräslök)

Blanda marinaden och sätt den i en plastpåse (använder dubbla själv ifall en skulle gå sönder). Lägg sen i broilerfileérna och låt dem ligga i marinaden minst 20 minuter. Torka sen av dem och bryn dem i en stekpanna på båda sidorna. När rotfrukterna varit i ugnen 20 minuter, lägg på broilerfileérna och lägg in alla i ugnen ytterligare 20 minuter.

Tvätta potatisarna och skär dem i klyftor. Tvätta och skala morot som du skär i stavar och skala och skiva rödlöken (står klyfta i receptet så det är en smaksak). Sätt allt i en smord ugnsform och ringla över 2 msk olja och 1 msk honung samt krydda med ¾ tsk salt, ½ tsk svartpeppar och 1 tsk rosmarin. Sätt in i ugnen på 200º i 20 minuter och lägg sen (som tidigare nämnt) broilerfileérna på för att lägga in det ytterligare 20 minuter.

Jag skulle göra det i denna ordningen:


Gör marinaden och lägg i fileérna -> Sätt på ugnen!!!! (200º) -> Fixa ugnsformen med rotfrukterna -> Lägg in formen i ugnen 20 minuter -> När ca. 10 minuter gått börjar du steka fileérna -> När 20 minuter gått tar du ut formen, lägger på fileérna och sätter in det i ugnen i 20 minuter till -> Medan du väntar på att det ska bli klart gör du gräddfilssåsen -> KLART!!! (Minns att städa undan efter dig ;))

Fick detta från huslig ekonomi och alla i familjen tokgillar det ;) Så min husseutbildning är ju inte för intet :P

The Social Network

 

Verkar jättebra, men jag vet inte om har möjlighet att se den.... Både tids- och penningmässigt. Eller kanske ändå? Kanske man skulle ringa sin kusin?? Hon vill säkert gå på bio och kanske mamma kan bidra med en slant?? Har ju faktiskt en biobiljett som mamma fått via sitt jobb (hon får ca. 2 per månad om hon vill ha ;)) så den kan man ju använda :) Eller vill någon i gänget följa med??

 

Vad tror/tycker ni?? Är den sevärd??

Tänk till lite någon...

När jag gjorde min förra design så funderade jag lite på en musikspelare på bloggen. Det blev dock aldrig någon men jag läste ändå inlägget på DDB's blogg om musikspelare på bloggen. Han tyckte att om man skulle ha en så skulle man göra så att den som läser bloggen själv kunde välja om han/hon ville lyssna på musiken. När jag nu surfade runt på olika bloggar kom jag till en blogg som inte hade så utan musiken började spelas då man startade sidan. Jag höll på och läste något i en annan flik och hoppade nästan i taket då musiken började. HERREGUD om det inte var störande. Just nu har jag upp en massa flikar för jag håller på med mycket då jag letar efter gubbar på samma gång som jag läser bloggar och facebookar så det tog en stund att lista ut var den spelades och sen få av musiken. Som heller inte var särskilt bra -.- SLUTA TVINGA ER MUSIKSMAK PÅ FOLK SOM INTE VILL LYSSNA PÅ DEN -.-

Och till alla er som funderar på att lägga en musikspelare på bloggen i framtiden, tänk på att ingen vill bli påtvingad att lyssna på er musik eller överraskad då den helt plötsligt börjar spelas. Inget ont mot musikspelare men TÄNK LITE SÅ MÅR ALLA BÄTTRE AV DET ;)

Stressigt

Idag lekte jag kock för en dag igen. Maten skulle vara klar 16.00 sharp. Klockan 14.40 sov jag ännu. Eller ja, mamma väckte mig genom att ringa. Och jag är inte säker på om jag sov eller om jag bara dåsade. Jaja, jag steg upp och började med maten på stört. Maten skulle vara 40 minuter i ugnen så jag räknade ut att den skulle vara ugnsfärdig helst 15.20 eller senast 15.30. Klockan 15.25 märker jag att jag glömt ugnen så jag fick vänta ända till 15.45 innan det alls kom in i ugnen. Varje minut efter klockan 16.00 var jag nervös för att mamma och pappa skulle komma hem. När klockan var 16.20 hade jag inte sett röken av dem ännu så jag ringde. Då hade de just startat. Så jag hann i lugn och ro vänta på dem ännu 10-15 minuter.

Maten blev jättegod och mamma var lyrisk. Efterrätten (lingongott) blev lite för söt eftersom jag inte insåg att det fanns socker i lingonsylten före jag hällt i sockret (använde köpt lingonsylt, det ska helst vara hemlagad) men den gick att äta ändå. Receptet på maten kommer upp om en stund.

Just nu slappar jag bara. Håller även på att leta efter fler gubbar. Är det verligen ingen som kan någon av dem??

Katarina's

Nu ska jag packa ihop mina saker och åka iväg till Katarina's. Annika är också där :) Vad vi ska göra vet ajg inte riktigt men kul kommer det säkert att bli. Ha en bra dag alla. KRAM!!! ♥

P.S. Snälla hjälp mig med personerna i föregående inlägg. Om ni kan ;)

History


 

Någon som vet vem någon av dessa är?? Säg till i så fall!!!! Tack på förhand ifall någon orkar slänga iväg en kommentar med ett namn. Det behöver inte nödvändigtvis vara rätt, gissa om ni tror er veta. Jag kollar ändå upp om det är rätt person, behöver bara något att kolla, för själv har jag slut på uppslag.

SNOW!!!

Det började snöa ikväll och nu när jag ser ut genom fönstret är det ett lager snö på merken :O Vad ska man tycka om detta??? Är lite kluven. Men snö i oktober kan väl ändå inte vara rätt?? Eller??

Vad tycker ni?? Får snön kommer eller ska den hålla sig borta ännu ett tag ^^

I'll always remeber her as my J

Hur kommer det sig att jag de senaste nätterna (jag vet jag är uppe sent) börjat tänka mycket. Mest på det som hänt. Nu började jag tänka på en vän. En vän som var riktigt nära, en vän jag kunde tala om allt med, en vän som skrattade åt samma saker som jag och en vän som nu har försvunnit. Vi träffades genom en annan vän och blev fort vänner. Hon bodde på andra sidan vägen så vi träffades mycket. Sen bytte hon till min skola och vi blev ännu bättre kompisar. Hon flyttade från lilla Långåminne till lite större Yttermalax men det var aldrig något problem. Vi träffades nästa varje dag under vissa perioder och har hunnit gå på flera kurser och göra mycket annat ihop. Men när jag började sjuan gled vi lite ifrån varandra. Och när hon började sjuan ett år senare hade vi i princip helt slutat träffas. Jag antar att vi växte ifrån varandra. Vilket är synd. Men oberoende vad så kommer jag alltid minns henne som en nära vän. Och jag kommer aldrig riktigt att kunna sätta mig till doms över hennes val i livet eftersom jag en gång kände henne och tror att det fortfarande finns en del av min gamla vän kvar där, någonstans.....

Vissa gånger undrar jag om jag kunde gjort något annorlunda. För att hindra detta. Kanske kunde jag, eller kanske det helt enkelt var meningen att det skulle bli såhär. Kanske vi någon dag tar upp kontakten och fortsätter, lika självklart som vi aldrig slutat träffas eller så försvinner vi åt olika håll och träffas eller ses aldrig igen.

Oavsett hur det blir så vill jag att du ska veta att du var en viktig del av mitt liv och att jag aldrig kommer glömma dig, Johanna

Remember?
"We go together like a *Bzzz* MARMELAD!!!"

Breaking Dawn

 

Hur ska man stå uuuut!!! Vill se den NUUUUU!!!! Ska man gå efter boken kommer den bli fantastisk. Men tror seriöst inte att den skulle bli något annat heller. Och eftersom den kommer ut först nästa år i november MÅSTE den ju vara bra. Det som är bra med att det är två delar är att den kommer innehålla mer från boken men det som är dåligt är att man då måste vänta på del två ^^ Lite skojigt att del 1 kommer ut exakt en månad före min födelsedag (Y) Kommer defenitivt att se den på premiären!!! Anyone who joins me?

 

Del 1 = 18/11 2011

Del 2 = 16/11 2012

 

Turn Back Time

Everybody - Backstreet Boys

 

I Want It That Way - Backstreet Boys

 

All I Have To Give - Backstreet Boys

 

Incomplete - Backstreet Boys

 

Om inte dethär brings back memories så vad gör?? Pappa spelade dessa jättemycket när jag var liten så jag är typ uppväxt med dem. Jag minns när jag hade kalas så spelade pappa alltid musik på sin dator (inte bara Backstreet Boys, annan musik också) och det var alltid jättekul och jag tyckte det var coolt att pappa kunde så mycket om datorer. Idag kan jag mest om datorer och pappa måste fråga mig ^^

 

Men herregud om man inte önskar ibland att man var den lilla flickan på 6-8 år som tyckte pappa var jättecool när han kunde så mycket på datorn och att han var så bäst. Hon som inte tänkte lika mycket och hon som inte hade lika många problem. På den tiden var man vän med alla och på kalasen var man jättemånga. Man lekte mycket, brydde sig inte lika mycket i vad andra tyckte, körde sitt race och tog dagen lite som den kom. Då fanns det inte lika många intriger, sneda blickar, ogillande miner, syrliga och bitska kommentarer, lögner och falskspel. Det var en enklare era helt enkelt.

 

Vissa dagar vill man bara växa upp, blir stor och få bestämma själv medan man andra dagar bara vill vara liten igen då allt var lika enkelt som vad man gjort på dagis och då man barättade allt för mamma och pappa på ett ärligt och rakt vis.

 

Men sen måste man ju nämna att om man inte växt upp skulle man heller inte ha fått möta alla fantastiskt underbara människor man träffat genom åren. Vissa har bara passerat, andra har glidit ut till kanten och några finns alltid där ♥ Love Ya All!!!!

Who Owns My Heart - Miley Cyrus

 

R, O, C, K, Mafia....

Creation shows me what to do
I'm dancing on the floor with you
And when you touch my hand,
I go crazy yeah

The music tells me what to feel
Like you now but, is it real
By the time we say goodnight
I'll know if this is right

And I feel you
Coming through my veins
Am I into you
Or is the music to blame

Who owns my heart?
Is it love,
Or is it art?
Cause' the way your got
You body moving,
It's got me confused
And, I can't tell
If it's the beat or sparks

Who owns my heart?
Is it love,
Or is it art?
You now I wanna believe,
That we're a masterpiece.
But sometimes it's hard
To tell in the dark

Who owns my heart?

The room is full but all I see is
The way your eyes just blaze through me
Like fire in the dark,
We're like living art
And it hits me
Like a tidal wave
Are you feelin' me
Or is the music to blame

Who owns my heart?
Is it love,
Or is it art?
Cause' the way you got
You body moving,
It's got me confused
And, I can't tell
If it's the beat or sparks

Who owns my heart?
Is it love,
Or is it art?
You now I wanna believe,
That we're a masterpiece.
But sometimes its hard
To tell in the dark

Who owns my heart?

So come on baby
Keep provoking me
Keep on roping me
Like a rodeo
Baby pull me close

Come one
Here we go
Here we go
Here we go

And it hits me
Like a tidal wave
Are you feelin' me
Or is the music to blame

Who owns my heart?
Is it love,
Or is it art?
Cause the way you got
You body moving,
It's got me confused
And, I can't tell
If it's the beat or sparks

Who owns my heart?
Is it love,
Or is it art?
You now I wanna believe,
That we're a masterpiece.
But sometimes it's hard
To tell in the dark

Who owns my heart?

Sik- och Makaroniröra

Idag när jag gjorde makaronijox (funderar på att döpa det till syskonlunch ^^) trodde jag att mamma köpt 800 g malet kött men det visade sig att det bara var 500 g. Så eftersom jag redan börjat koka makaronerna fick jag ca 3-4 dl makaroner över. När mamma kom hem från stan hade hon köpt rökt sik så jag väckte min kreativa matådra till liv och rörde ihop detta:

Sik- & Makaroniröra a'la Malin

Makaroner (kokade och kalla)
Rökt sik
Tärnad Gurka
Purjolök
Gräddfil
Herbamare (örtsalt)

Man blandar makaroner, rökt sik, gurka och purjolök i en skål enligt dom proportioner man vill ha (= vill man ha mycket purjolök så lägger man mycket, annars inte osv.). Sen blandar man ihop gräddfil och herbamare och ringlar det över. KLART!

Skulle aldrig gjort detta om det inte varit rester, men ja. Mamma gillade det och hon är verkligen inte fan av makaroner så jag har gjort en god gärning idag ^^ Sen kan man självklart lägga till något eller ta bort något. Tomat funkar säkert utmärkt, paprika kanske (?) eller morot, vad vet jag. Tog bara det jag hittade för stunden. Låt fantasin flöda, det är så maten föds (Y)

Nu borde jag plocka ur diskmaskinen för mamma har varit på sjukgymnastik för sitt finger (en sena i långfingret var typ av (?) och nu när den läkt kan hon knappt röra fingret) och sa att hon är jätteöm i fingret så hon ville ha hjälp. Dessutom kom hon hem med balsam och mousse till mitt hår så jag kände att varför inte? Dessutom behöver jag mer sminkborttagningsmedel och lite annat så jag fjäskar lite (men bara liiiite ^^)

So long ppl!!!

Sure Fire Winners - Adam Lambert

 

We are the sure fire winners
winners winners winners

We're coming up like killing machines
Our big guns gonna shatter your scene
Its pandemonium on the floor
Cause everybody wants a little more

They wanna ride on the rocket ship
Ride around the moon for a velvet kiss
Cause all the girls and the boys wanna know
How far this bad wild child's gonna go

We are the sure fire winners
Uh-oh yeah big time hitters
We are the sure fire winners
Uh-oh yeah big time hitters
Bringing the heat and the word is out
Giving you something to shout about
We are, yeah, we are, we are the sure fire winners
Sure fire winners, sure fire winners, sure fire winners

Flick the switch and the missile will fire
I'm a heat seeker when I'm full of desire
Were all drawn to the heat of the flame
Cause you wanna be a star in the hall of fame
I was born with glitter on my face
My baby clothes made of leather and lace
And all the girls in the club wanna know
Where did all their pretty boys go?

We are the sure fire winners
Uh-oh yeah big time hitters
We are the sure fire winners
Uh-oh yeah big time hitters
Bringing the heat and the word is out
Giving you something to shout about
We are, yeah, we are, we are the sure fire winners
Winners, winners

Ooh yeah, take a walk on the wild with me..
Gonna take you to the top to the brink of what you believe
Never gonna stop till we reach the top
Never gonna stop till we reach the top
You'd better get out of the game its never gonna be the same
Move over cause a new boys calling it time

We are the sure fire winners
Uh-oh yeah big time hitters
We are the sure fire winners
Uh-oh yeah big time hitters
Bringing the heat and the word is out
Giving you something to shout about
We are, yeah, we are, we are the sure fire winners
winners winners

Ooh yeah yeah-oh yeah yeah yeah

We are the sure fire winners
Uh-oh yeah big time hitters
We are the sure fire winners
Uh-oh yeah big time hitters
Bringing the heat and the word is out
Giving you something to shout about
Yeah we are, yeah, we are, we are the sure fire winners
winners winners
Gonna take you to the top to the brink of what you believe
Gonna take you to the top to the brink of what you believe
Gonna take you to the top to the brink of what you believe

HÖSTLOV

Jag borde förbjudas från lov. Jag sover alldeles för länge på morgonen. Idag steg jag upp halv 12 och sen kom jag inte ur sängen före kvart över 2. Antar att jag behövde det för nu känner jag mig otroligt utvilad iaf. Fixade mat för en stund sen och nu är jag här igen. Kommer knappast att lyckas med något produktivt idag om jag nu inte skulle snubbla över någon historisk person på nätet som jag inte redan har. *As if that would happen* JAG HOPPAS IAF!! ^^

Nu ska jag fortsätta med vad jag än orkar företa mig. Hoppas ni har en bra dag ♥

Strand-Mölle

Mamma och pappa drog iväg mig till Mölle på mat ikväll. Mathias hade fotbollsavslutning och jag var tydligen anmäld till den här avslutningen. Kunde lätt ha vägrat men jag kände inte riktigt för att laga mat åt mig själv så jag släpade mig dit. Hann fota lite och sen åt vi. Medan kaffet pågick ringde min engelskalärare Bernice och undrade om hon fick låna min engelskapresentation i Prezi till en fortbildning för skolans lärare. Det var något om att visa hur en presentation kunde se ut och hur man kunde använda den på en Smart Board osv. Jag sa så klart ja. Kul att hon gillade den iaf ^^

Har hittat några fler personer också. Har lite kvar dock. Börjar lixom få slut på ideer. Maybe you can help??Någon som kan namnge någon av dessa?? Please tell me in that case. En länkning kan ni allt få för besväret :)

Round And Round - Selena GomezRound and round
Round and round
Round and round

You see me standing there
And act like you don't know me
But last night you were calling me saying you want me
Oh why you always make me feel like I'm the one that's crazy
You feel my heart racing
My My heart racing

Boy I need you here with me
We can't go on this way
I'm falling hard for you
All I can say

We're going round and round
We're never gonna stop
Going round and round
We'll never get where we're going
Round and Round
Where you're gonna miss me
Cuz I'm getting dizzy
Going round and round and round

You try to pull me close
And whisper in my ear
You always told me lies
I cried out all my tears
I pushed my feelings to the side
But then you bring them back
Bri-bring 'em back
Now you got me singing

Boy I need you here with me
We can't go on this way
I'm falling hard for you
All I can say

We're going round and round
We're never gonna stop
Going round and round
We'll never get where we're going
Round and Round
Where you're gonna miss me
Cuz I'm getting dizzy
Going round and round and round

Love me or love me not
I'm starring at the clock
I take them flowers petals off
And then I watch them drop

Love me or love me not
I'm starring at the clock
I take them flowers petals off
And then I watch them drop

Boy I need you here with me
I can't go on this way
I'm falling hard for you
All I can say

Round and round
We're never gonna stop
Going round and round
We'll never get where we're going
Round and Round
Where you're gonna miss me
Cuz I'm getting dizzy
Going round and round and round and round

We're never gonna stop
Going round and round
We'll never get where we're going
Round and round
Where you're gonna miss me
Cuz I'm getting dizzy
Going round and round and round

-.- -.- -.- -.- -.-

Blev så jä*la sur på min lillebror ikväll. Jag hade bakat kladdmuffins och så frågar han om han får ta. Jag sade NEJ eftersom jag skulle ha dem till skolan imorgon och eftersom det inte hunnit kallna. När jag tittar dit igen har han likväl tagit en muffins och sitter och proppar i sig den. Trodde ju att jag skulle explodera. "Men mamm sa att ja fick" var hans försvar. MEN JAG DÅ??!! Det var jag som bakade dem, det var jag som garnerade dem och det är jag som ska ha dem imorgon, alltså borde jag ha något att säga till om. Kanske jag hade lugnat mig om han inte tagit den STÖRSTA jä*la muffins han hittade på plåten -.-

Sen har jag inte kommit så mycket längre framåt på personerna. Och Vanessa hade rätt, det är Al Capone ^^

Nu ska jag kolla om jag hittar någon fler, försöka ta mig i duschen och sen marsch i säng för mig. Borde somna tidigare men det blir bara inte -.- Anyhow, GOODNIGHT AND SLEEP TIGHT!!!This is Al Capone ^^

56 av 85 (YAY!!!!)

Hade matteprov idag. TVÅ fu**ing timmar!!! Sista uppgiften var DÖSVÅR!!!! Jag tänkte och tänkte och tänkte och sen tänkte jag lite till. När jag tillslut kom på en lösning var det ju enklast i världen förstås. Hoppas jag får bra nu då. Fick två böcker av Ann-Cathrine om olika viktiga historiska personer. Har hittat flera av dem nu. The count is on 65 at the moment and when it reaches 85, i'm done!!!!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65
66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85

Annars på husse var det nästa inget som var gott. På bildkonst började jag med Lille Skutt och på samhälls gick vi igenom svenskfinlands kommuner. IMORGON HAR JAG SHOWDANCE!! (just thought you needed to know ^^)

Näpp, nu ska jag fortsätta med mina gubbar. CIAO FOLKET!!!!Någon som vet vem detta är?? I did, utan hjälp (för att skryta lite ^^) Jaja, men jag tror jag kan lova en länkning till den som har rätt :P

Lite av allt

Först ska jag länka ni två som orkade kommentera mitt inlägg. Jag lovade ju en länkning??? Jenny och Camilla. Sen ska jag säga tack till Helena för den fina kommentaren (man kan tydligen inte kommentera på din blogg??).

Tillsist ska jag säga åt Annaiz att jag är med och tävlar om ett 300 kr presentkort till SUMOpix.Nu ska jag fortsätta leta historiska personer. Peace out ^^

Raise Your Glass - Pink

 

Right right, turn off the lights,
We're gonna lose our minds tonight,
What's the deal yo?

I love when it's all too much,
5 am turn the radio up
Where's the rock and roll?

Party Crasher,
Penny Snatcher,
Call me up if you want gangsta
Don't be fancy, just get dancey
Why so serious?

So raise your glass if you are wrong,
In all the right ways,
All my underdogs,
We will never be never be anything but loud
And nitty gritty dirty little freaks
Won't you come on and come on and raise your glass,
Just come on and come on and raise your glass

Slam slam, oh hot damn
What part of party don't you understand,
Wish you'd just freak out (freak out already)
Can't stop, coming in hot,
I should be locked up right on the spot
It's so on right now (so fuckin on right now)

Party Crasher,
Penny Snatcher,
Call me up if you want gangsta
Don't be fancy, just get dancey
Why so serious?

So raise your glass if you are wrong,
In all the right ways,
All my underdogs,
We will never be never be anything but loud
And nitty gritty dirty little freaks
Won't you come on and come on and raise your glass,
Just come on and come on and raise your glass
Won't you come on and come on and raise your glass,
Just come on and come on and raise your glass

(oh shit my glass is empty, that sucks)

So if you're too school for cool,
And you're treated like a fool,
You can choose to let it go
We can always, we can always,
Party on our own

(so raise your) So raise your glass if you are wrong,
In all the right ways,
All my underdogs,
We will never be never be anything but loud
And nitty gritty, dirty little freaks
So raise your glass if you are wrong,
In all the right ways,
All my underdogs,
We will never be never be anything but loud
And nitty gritty, dirty little freaks
Won't you come on and come on and raise your glass,
Just come on and come on and raise your glass
Won't you come on and come on and raise your glass,(for me)
Just come on and come on and raise your glass (for me)

Måndagen den 18 oktober 2010

Känns som jag sprungit in och ut ur lärarrummet idag ^^ Har letat efter Carina Almen (moddefråga och Petra var borta så vad gör man?), Ann-Cathrine (så att hon kunde släppa in mig i Henriks rum och sen ahr jag letat efter dem flera raster så jag tror lärarna blev lite störda på mig tillslut :S Moddeprovet gick helt bra och imorgon siktar vi på matteprov. YAY!! *or not*

Ska fortsätta med mitt nu.... Hur har er dag varit??

Nighty Night ....... Sleep Tight!!!

Nu ska jag snart stänga av datorn, gå i duschen och sen hoppa i säng för att läsa klart på modersmål och sen sova. Imorgon blir det modersmåls prov och en massa andra tråkiga ämnen. Hoppas ni får en bättre dag än min för det suger verkligen att börja veckan med en massa läsämnen. Bara att hålla ut tills höstlovet nu då.

Sov sött!!!

I Don't Belive You - Pink

 

I don´t mind it
I don´t mind at all
Its like you´re the swing set
And I´m the kid that falls
It´s like the way we fight
The times I cry
We come to blows
And every night
The passions there
So it´s gotta be right
Right?

No I don´t believe you
When you say dont come around here no more
I won´t remind you
You said we would´nt be apart
No I don´t believe you
When you say you don´t need me anymore
So don´t pretend to
Not love me at all

I don´t mind it
I still don´t mind at all
Its like
One of those bad dreams
When you can´t wake up
Looks like
You´ve given up
You´ve had enough
But I want more
No I won´t stop
'Cause I just know
You´ll come around
Right?

No, I don´t believe you
When you say don´t come around here no more
I wont remind you
You said we wouldnt be apart
No I don´t believe you
When you say you don´t need me anymore
So don´t pretend to
Not love me at all

Just don´t stand there and watch me fall
'Cause I, 'cause I still dont mind at all

It´s like
The way we fight
The times I cry
We come to blows
And every night
The passion's there
So it´s got to be right,
Right?

No I don´t believe you
When you say don´t come around here no more
I wont remind you
You said we would´nt be apart
No I don´t believe you
When you say you don´t need me anymore
So don´t pretend to
Not love me at all

Cause I don´t believe you

Halfway Gone - Lifehouse

 

Halfway gone, I'm halfway gone

You were always hard to hold
So letting go ain't easy
I'm hanging on, you're growing cold
While my mind is leaving

Talk, talk is cheap
Give me a word
You can keep

'Cause I'm halfway gone, and I'm on my way
And I'm feeling, feeling, feeling this way
'Cause your halfway in, but don't take to long
'Cause I'm halfway gone, I'm halfway gone

Halfway gone, I'm halfway gone

You got one foot out the door
And choking on the other
Always thinking something more
Is just around the corner

Talk, talk is cheap
Give me your word
You can keep

'Cause I'm halfway gone, and I'm on my way
And I'm feeling, feeling, I'm feeling this way
'Cause your halfway in, but don't take to long
'Cause I'm halfway gone, I'm halfway gone

If you want me out, then I'm on my way
And I'm feeling feeling, feeling this way
'Cause your halfway in, but don't take too long
'Cause I'm halfway gone, I'm halfway gone

I'm halfway gone, I'm halfway gone
Now I'm halfway gone, I'm halfway gone

Don't take too long
Don't take too long
'Cause I'm on my way
If you take too long

'Cause I'm halfway gone, and I'm on my way
And I'm feeling, feeling, I'm feeling this way
'Cause your halfway in, but don't take to long
'Cause I'm halfway gone, I'm halfway gone

If you want me out, then I'm on my way
And I'm feeling, feeling, I'm feeling this way
'Cause your halfway in, but don't take too long
'Cause I'm halfway gone, I'm halfway gone

'Cause I'm halfway gone, yeah I'm halfway gone
'Cause I'm halfway gone, yeah I'm halfway gone

WINK WINK ^^

Kanske dags att börja laga maten. Skickade just och frågade mamma vad hon tyckte och fick till svar "Jaaaa!" ^^ Nu måste jag som är lite efterbliven fråga om det betyder att hon

A. Vill att jag ska börja laga maten nu?
B. Vill att jag ska börja laga maten senare?
C. Vill att jag ska låta henne komma hem och laga maten?

Ska vi säga att rätt svar får en länkning???Ja vi säger så, 5 första som har rätt svar får en länkning ^^ (Min humor suger denna söndag men jag är 100 % seriös med länkningen ;P

What's the deal??

Jag började tänka (wow, tänk det gör även jag ^^) och sen började jag undra. Vad är grejen med att mobba och trycka ner folk??? Jag menar, alla har ett värde, alla är olika och alla är bra på sitt sätt. Varför måste människor då mobba någon som är annorlunda?? Nu tänker jag verkligen inte påstå att jag är någon ängel som aldrig talar skit om någon eller säger något fult om någon men jag försöker i alla fall att inte göra det. Som jag skrev för något inlägg sen så finns det då vissa personer som jag helt enkelt inte klarar av men då kör jag hellre på att ignorera den människan istället för att tala skit om honom/henne.

Om jag märker att någon blir ledsen av något jag sagt börjar jag dessutom själv må dåligt. Jag gillar inte att säga nej och se folk som blir besvikna eller ledsna. Jag kanske inte visar det men jag börjar faktiskt må dåligt och blir ledsen på mig själv. Jag är inte som vissa andra som kan ge blickar och tala skit i all oändlighet . Nu pekar jag inte finger på någon men om ni känner er träffade kanske ni borde se över er själva??

Sen är jag av den uppfattningen att en människa måste få tala lite skit ibland. Det finns lixom i generna tror jag. Men då är det väl bättre att göra det i det tysta och inte såra någon genom att visa vad man tycker??

Vad tycker ni?? Berätta!!!

Tror ni jag hade det bättre idag??

Jodu, pyttsan heller. Istället för en dörrklocka tänk er en elgitarr, istället för en störig unge tänk er att gitarristen spelar fel eller stakar sig stup i ett och istället för att detta händer klockan 12 så händer det halv 10. Jag var genomlycklig som ni förstår.

Idag har jag stora planer på att fotografera lite så jag antar att det är bra att jag kom upp någon gång (allt går att se från den ljusa sidan). Sen ska mamma och pappa till skogen så jag lämnar hemma som kock. Ska vi säga att jag börjr bli van vid att laga mat på söndagar?? Ja, vi säger så.

Provläsning står också på schemat. WIHIII!!!! Moddeprov imorgon alltså. Inte så svårt iofs men man måste ändå läsa. Sen har vi även matteprov på tisdag men det blir ganska enkelt tror jag. Nog provsnack nu iaf.

Vad ska ni göra denna vackra söndag?? CIAO

Kicking myself black and blue

NU ska jag försöka sparka till mig själv (lyckas jag får ni veta det imorgon ^^) för att komma i säng någon gång. Den senaste veckan blev det klockan halv 1 innan jag ens försökte sova (GISSA VEM SOM VAR TRÖTT!!! nej, inte jultomten ^^) så jag ska försöka sova någon gång ikväll så att jag kan fortsätta på måndag. Wish me luck!!!

När brukar ni somna på kvällarna???

SOV SÅ SÖTT OCH DRÖM HÄRLIGA DRÖMMAR!!!!! PUSS!!!!!!!


Dansfeber

Sitter i soffan och tittar på finalen i Dansfeber. Morgan Alling som Alex Owens i Flashdance, Markolioo och Tobbe Trollkarl som Baby Houseman och Johnny Castle, Nassim Al Fakir som Beyonce, Ola & Sussie i något Bollywood-nummer och Ronny Svensson som Michael Jackson i Thriller. HUR SJUKT????!!!! Pappa håller på att dö av skratt varje gång och jag ser mest hur varje låt och varje film de gör narr av förstörs framför mina ögon. Får bara hoppas att jag glömmer det här tills jag ska se dem igen ^^ Förstår verkligen varför Maria sa att det var värsta hon någonsin sett :P Jaja, man får ta allt med en nypa salt.

Har ni haft en bra kväll??? Själv har jag varit ute på promenad med mamma och sedan en kort sväng ut och gå med pappa efter en sak han skulle hämta.

Had Enough - Lifehouse
Loneliness facing up and down these hallways
Second guessing every thought
Mystified, just spinning 'round in circles
Drowning in the silent screaming with nothing left to say

Everytime I reach for you
There's no one there to hold on to
Nothing left for me to miss
I'm letting go, letting go of this

Lost my mind thinking it through
The light inside has left me too
Now I know what empty is
I've had enough, had enough of this.

I believe that love should be a reason
To give and get back in return (to give and get back in return)
I wanna breathe in a new beginning
With someone who will wrap her arms around what's left of me

Everytime I reach for you
There's no one there to hold on to
Nothing left for me to miss
I'm letting go, letting go of this

Lost my mind thinking it through
The light inside has left me too
Now I know what empty is
I've had enough, had enough of this.

Inside I'm barely holding on
There's something that's already gone
Inside of me a world is in this all alone

Everytime I reach for you
There's no one there to hold on to
Nothing left for me to miss
I'm letting go, letting go of this

Lost my mind thinking it through
The light inside has left me too
Now I know what empty is
I've had enough, had enough of this.

Everytime I reach for you
There's no one there to hold on to
Nothing left for me to miss
I'm letting go, letting go of this

Lost my mind thinking it through
The light inside has left me too
Now I know what empty is
I've had enough, had enough of this.

I've had enough, had enough of this

Not my type of morning....

Dagen började ju bra. Om man gillar att vakna till ljudet av dörrklockan och själv ligger under täcket och inte vet om någon är inne eller om man själv måste gå och öppna i morgonrock. Som tur så var min lillebror inne, men besöket var ju desto sämre. Grannens otroligt störiga unge. Inte många personer jag stör mig på (3 som jag kan komma på nu) och då är det dom jag stör mig på vad de än gör. Ibland kan jag bli jättestörd över någon kommentar någon ger men vissa kan jag bara inte ge en chans och OM jag gör det så sumpar de det med en kommentar typ direkt eller något och WE ARE BACK IN BUSINESS AGAIN. Jaja, iaf dom försvann ut, jag klädde på mig och sen kom de in igen efter max 10 min. Så var morgonen totalförstörd -.- AND HE'S STILL HERE!! GAAAAAAHH!!!! Jag vet av erfarenhet (hans syrra som är ett år äldre än mig brukade umgås med mig förr, för JÄ*LIGT länge sen) att han ska hem och äta klockan 5. Bara en timme kvar nu Malin!!! Du klarar det!! Kom igen nu!!! (Gode gud, give me strength to stand out with this kid)

Okej, ska sluta klaga nu. Maten verkar börja ta form i köket tror jag (läs: hoppas jag) och mamma kommer snart hem. Har ni haft en bra dag hittills och kan nån ge mig tips på hur man står ut med folk man stör sig på??? ^^ KRAM!

Wrecking Ball - Lifehouse

 

I'm alone
Wandering in your space
Waiting for a sign of life
Looking so out of place

And then you whisper to me
It doesn't matter what you say
I feel the weight against the wind
The demolition of me caving in

And I'm always swinging on this wrecking ball
While you're building up and breaking down my wall
You push and pull and give and take
And through it all, I gravitate to you

And I'm a fool
A mechanical tool for you
'Cause you've got all the switches and
Levers to blow my cool

And when you know I'm broken
That's when you come shining through
You set me up to knock me down
And leave my shattered pieces on the ground

And I'm always swinging on this wrecking ball
While you're building up and breaking down my wall
You push and pull and give and take
And through it all, I gravitate to you

You set me up to knock me down
And leave my shattered pieces on the ground

And I'm always swinging on this wrecking ball
While you're building up and breaking down my wall
You push and pull and give and take
And through it all, I gravitate to you

---------

Vet ni vad jag gör??? Lyssnar på GAMLA låtar helt ofrivilligt. Pappa lyssnar på en massa låtar som är jättegamla (nu just Jordin Sparks - Tattoo som jag lyssnade på för länge sen) och det är kul på samma gång som det är lite segt. Jag har ju hört de flesta och tröttnat :S

Annars var skolan som den brukar. Fick även reda på något jag kanske inte borde veta?? Läste världens sorgligaste novell på modde och sen fick vi uppgifter som var jättesvåra till. Särskilt en fråga var jättesvår :S Tur att man inte får vitsord. Jaja, ska gå nu. Hejdå!!!

Falling In - Lifehouse


Everytime I see your face
My heart takes off on a high speed chase
Now don't be scared, it's only love
Baby, that we're falling in

I can't wait to tomorrow
This feeling has swallowed me whole
And know that I've lost control
This heart that I've followed
Has left me so hollow
That was then, this is now
Yeah, you have changed everything

Everytime I see your face
My heart takes off on a high speed chase
Now don't be scared, it's only love
That we're falling in

I would never do you wrong
Or let you down or lead you on
Don't look down, it's only love
Baby, that we're falling in

I'm standing in your driveway
It's midnight and I'm sideways
To find out if you feel the same
Won't be easy, have my doubts too
But it's over, without you I'm just lost, incomplete
Yeah, you feel like home, home to me

Everytime I see your face
My heart takes off on a high speed chase
Now don't be scared, it's only love
That we're falling in

I would never do you wrong
Or let you down or lead you on
Don't look down, it's only love
Baby, that we're falling in

All those nights I stayed away
Thinking of all the ways to make you mine
All of those smiles will never fade
Never run out of ways to blow my mind

Everytime I see your face
My heart takes off on a high speed chase
Now don't be scared, it's only love
That we're falling in

I would never do you wrong
Or let you down or lead you on
Don't look down, it's only love
Baby, that we're falling in
Don't be scared, it's only love
Baby, that we're falling in

Smoke & Mirrors - Lifehouse


There was a time, was a place back when
You and I were living alone together
We held each other in the middle of the night
And swore we'd somehow make it better

We set our sights on the big city lights
No moss on these rolling stones
And here we are with everything we ever wanted
But now we're together alone

Gotta break out of this place we're in
Runnin' out of time and out of sin
We were living smoke and mirrors anyway

Gonna drive all night 'til we disappear
Chasing down the miles so far from here
As the smoke and mirrors start to fade away
We're still the same...

I remember thinking we could make it out somehow
If somehow we ever took a chance
We packed up what we had and threw it in the trunk
Didn't give our life a second glance

Now the days roll hard and the nights move fast
They say be careful what you wish
But having everything means nothing to me now
What we had is everything i miss

Gotta break out of this place we're in
Runnin' out of time and out of sin
We were living smoke and mirrors anyway

Gonna drive all night 'til we disappear
Chasing down the miles so far from here
As the smoke and mirrors start to fade away
You know we're still the same... still the same

Gonna drive all night 'til we disappear
Chasing down the miles so far from here
As the smoke and mirrors start to fade away

And we're all we've got so let's hold on tight
To the dreams that came before the fight
We were living smoke and mirrors anyway

Prezi.com

När vi skulle presentera våra PRAO platser (vem kom på något sånt anyway??) så använde Nadia ett annorlunda program som finns på nätet och det heter prezi.com. Jag tyckte det var jättesnyggt och det är något helt annat än Powerpoint. Jag använde det själv när jag gjorde engelska presentationen också. Det är lätt att använda (jag har små problem med Powerpoint och har aldrig gillat det), man lär sig Prezi snabbt, det är enkelt att lägga till YouTube klipp i sin presentation (i Powerpoint måste man ju länka men i Prezi kommer klippet upp i själva presentationen), det är inte bara en punktlista utan man kan verkligen göra jättecoola saker med det och det ser mycket proffsigare ut ^^

Det kostar inget att bli medlem på prezi.com och man får allt man behöver för att göra riktigt snygga presentationer. Sen har många olika personer gjort väldigt bra förklarade prezis och YouTube klipp för att förklara hur man gör för att använda prezi. Om man sen kollar runt på sidan kan man hitta fantastisk inspiration till hur man kan göra själv för att göra sin presentation lite häftigare.

 

Såhär ser min presentation ut, jag berättade på engelska och viss info skrev jag inte ner men såhär kan det se ut alltså..... Bernice gillade tydligen idéen för hon såg väldigt positiv ut då hon lyssnade iaf ^^

 

Btw, jag har gjort så att ni kan zooma fritt i presentationen så om ni rör musen över högra kanten kommer en zoompanel upp. På så sätt kan ni kolla vad ni vill eller trycka på pilen för att se hur själva presentationen såg ut.

Idag har man åstadkommit mycket

1. Fått 7+ i kemiförhöret (av alla i klassen var det bara 4 st. som hade högre vitsord än 5)
2. Samlat 12 kontroller på orienteringen (fick bara 25 poäng och det är typ 2 poäng per kontroll så det gick ju sådär)
3. TAPPAT BORT TELEFONEN!!!!! :O (Hittade den sen när jag gick och letade iaf)
4. Haft engelska presentation (Bernice sa att jag säkert kommer få bra eftersom jag är har flytande språk, bra ordförråd och hade bra med information)
5. Böjt en massa (36 st. närmare bestämt) finska ord i presens passiv (WIIIIH!!!!! or not)
6. Nästan somnat i bussen (har aldrig trott att jag skulle kunna göra det men ibland är det väldigt nära)
7. Sett den första snön (Y) Snart kan vi ha snörugby!!!!!! (hahahh okej, antar jag får vänta några månader på det ännu :P)
8. Läst igenom Läseposten (en tidning vi får hem med böcker man kan köpa från Barnens Bokklubb) BARA JAG SOM TYCKER DET KAN VARA KUL ATT LÄSA OM BÖCKER OCKSÅ??? ^^

I'll be back ;) Nu ska jag snart äta så CIAO!!!

JAG VILL INTE!!!

Jag orkar inte hålla på med engelskuppgiften mera!!!! Vill bara få den färdig men än behöver den finslipas..... Och sen måste jag göra matte också. Varför kunde hälsovårdaren inte kunde ta mig från någon annan timme igår??? Matte är det jag aldrig behöver göra hemma och det är skönt men nu har jag matte :S Jaja, stop complaining and just do it, i guess. Tröstar mig med showdance imr ^^

Haft en bra dag?? Hope so. BYE ♥

And I was like: NOOOOO!!!!!!!!!

Wish I had my camera today. Hann ca 50 meter utanför dörren imorse så ville jag springa tillbaka efter kameran. Himlen var helt UNDERBAR!!!! Den var gul, orange, lila, rosa och ljus blå/babyblå i olika skikt. Jag blev så besviken över att inte ha kameran i handen. Hoppas det kommer fler sånna dagar. Om jag varit morgonpigg skulle jag vaknat tidigt på helgerna och gått ut på fotorunda ^^ Men nu är jag inte morgonpigg, särskilt INTE på helgerna.

Anyways, dagen har varit så bra en totalt skitmåndag kan vara. Nu är det snart dags för en promenad. Har hittills jobbat lite på en engelskauppgift. Får fortsätta imorgon. BYE!!!En av flera som jag laddat upp på min Flickr nyligen, kika in HÄR

Stay - HURTS

 

My whole life waiting for the right time
To tell you how I feel
Know I try to tell you that I need you
Here I am without you
I feel so lost but what can I do?
'Cause I know this love seems real
But I don't know how to feel

We say goodbye in the pouring rain
And I break down as you walk away
Stay, stay
'Cause all my life I felt this way
But I could never find the words to say
Stay, stay

Alright, everything is alright
Since you came along
And before you
I had nowhere to run to
Nothing to hold on to
I came so close to giving it up
And I wonder if you know
How it feels to let you go?

You say goodbye in the pouring rain
And I break down as you walk away
Stay, stay
'Cause all my life I felt this way
But I could never find the words to say
Stay, stay

So you change your mind
And say you're mine
Don't leave tonight
Stay

Say goodbye in the pouring rain
And I break down as you walk away
Stay, stay
'Cause all my life I felt this way
But I could never find the words to say
Stay, stay

Stay with me, stay with me,
Stay with me, stay with me,
Stay, stay, stay, stay with me

Say One Word

1. Var är din mobiltelefon? Bredvid
2. Var är din andra hälft? -
3. Ditt hår? Kort
4. Din mamma? Superbäst
5. Din pappa? Bästast
6. Det bästa du vet? Böcker ♥
7. Din dröm inatt? Dedu
8. Din dröm/ditt mål? Framtiden
9. Rummet du är i? Sovrummet
10. Din hobby? Fotografera
11. Din skräck? Mycket
12. Var vill du vara om 6 år? -
13. Vart var du igår kväll? Promenad
14. Vad är du inte? Långsint
15. En sak du önskar dig? PENGAR!!!!
16. Var du växte upp? Malax
17. Det sista du gjorde? När?
18. Dina kläder? Svarta
19. Din TV? Ingen
20. Ditt/dina husdjur? Tiger ♥♥♥

 

21. Din dator? ASUS
22. Ditt humör? Glad
23. Saknar någon? Yes
24. Din bil? Jatack
25. Något du inte har på dig? Jeans
26. Favoritaffär? Många
27. Din sommar? TOTALBÄST!!!!
28. Älskar någon? Maybe
29. Favoritfärg? Alla
30. När skrattade du senast? Rasten
31. När grät du senast? MinnsEj


Snodde det här av en annan bloggare. Man får bara svara med ett ord, svårt om ni frågar mig. På nr. 4 och 5 svarade jag ärligt, för vem hatar sina föräldrar innerst inne???

I'm Off

Går ut på promenad/länk!! CIAO.....

Love Me - Justin Bieber

 


My friends say I'm a fool to think
that you're the one for me
I guess I'm just a sucker for love
'Cuz honestly the truth is that
you know I'm never leavin'
'Cuz you're my angel sent from above

Baby you can do no wrong
My money is yours
Give you little more because I love ya, love ya
With me, girl, is where you belong
Just stay right here
I promise my dear I'll put nothin above ya, above ya

Love me, Love me
Say that you love me
Fool me, Fool me
Oh how you do me

Kiss me, Kiss me
Say that you miss me
Tell me what I wanna hear
Tell me you love me

Love me, Love me
Say that you love me
Fool me, Fool me
Oh how you do me

Kiss me, Kiss me
Say that you miss me
Tell me what I wanna hear
Tell me you love me

People try to tell me
but I still refuse to listen
Cuz they don't get to spend time with you
A minute with you is worth more than
a thousand days without your love, oh your love

Baby you can do no wrong
My money is yours
Give you little more because I love ya, love ya
With me, girl, is where you belong
Just stay right here
I promise my dear I'll put nothin above ya. above ya

Love me, Love me
Say that you love me
Fool me, Fool me
Oh how you do me

Kiss me, Kiss me
Say that you miss me
Tell me what I wanna hear
Tell me you love me

Love me, Love me
Say that you love me
Fool me, Fool me
Oh how you do me

Kiss me, Kiss me
Say that you miss me
Tell me what I wanna hear
Tell me you love me

My heart is blind but I don't care
'Cuz when I'm with you everything has disappeared
And every time I hold you near
I never wanna let you go, oh

Love me, Love me
Say that you love me
Fool me, Fool me
Oh how you do me

Kiss me, Kiss me
Say that you miss me
Tell me what I wanna hear
Tell me you love me

Love me, Love me
Say that you love me
Fool me, Fool me
Oh how you do me

Kiss me, Kiss me
Say that you miss me
Tell me what I wanna hear
Tell me you love me

What song is this???

La la la la
La la la la
La la la la
La la la la

I want you to love me, like I'm a hot pie
Keep thinkin' of me, doin' what you like
So boy forget about the world cuz it's gon' be me and you tonight
I wanna make your bed for ya, then imma make you swallow your pride

(Refrängen....)

Want you to take me like a thief in the night
Hold me like a pillow, make me feel right
Baby I'll tell you all my secrets that I'm keepin', you can come inside
And when you enter, you ain't leavin', be my prisoner for the night

(Refrängen....)

Take me for a ride
Oh baby, take me high
Let me make you first
Oh make it last all night
Take me for a ride
Oh baby, take me high
Let me make you first
Make it last all night

(Refrängen....)


Gissa låten...... Har som sagt tagit bort refrängen men det borde inte vara så svårt att lista ut ;) Rätt svar får en länkning :)

RÄTT SVAR........ Only Girl (In The World) - Rihanna7 saker (ni kanske inte visste) om mig.....

1. Jag ÄLSKAR glädje, att göra andra människor glada är så kul och jag blir själv glad av det
2. Böcker och musik går inte att leva utan..... enligt mig alltså
3. Jag kan nästan aldrig hålla rummet städat i mer än en vecka
4. Jag avskyr Jansons frästelse och Vispgröt
5. Jag tycker att folk som spelar dumma, fast dom egentligen är smarta, är otroligt fåniga och dom som tycker att man är märkvärdig om man är smart, dom är ännu fånigare
6. Matlagning och bakning är jättekul för mig och när folk tycker att det är gott är det ännu roligare
7. Absolut sorgligast boken jag läst är Pojken som kallades Det (läste den vid Evve och kunde inte lägga ifrån mig boken, den var jättebra skriven men på samma gång hur sorglig som helst) Om ni inte läst den så LÄS DEN!

You really do make me smile

Igår var det kul!!!! For in till stan med tjejjorna och gick runt där. Vi gick i affärer och åt god mat på Pancho Villa. Burriton jag beställde innehöll way to muck meat though men inget större fel på den. McFlurryn klassades som Vasas Starbucks och jag höll mig så långt borta från klädshopping jag kunde komma med flera i gänget som skulle shoppa kläder. Mamma blev ju nästan stolt ^^

Hem kom vi med Annikas pappa som av någon anledning inte kunde åka via Långåminne (?) utan for via Sundom vilket gjorde att Jennys pappa kom efter oss med traktor till hennes farmor och farfar istället. Jag var vid henne till 10 då pappa kom efter mig på samma gång som han hämtade lillebror och hans kompisar från disco i Solhem......

Om någon undrar så verkar mamma ha fått vanan att ha mig som kock på helgerna (?) så jag är fast antar jag. Köttfärsrullader och potatisstuvning verkar vara önskemålet. Sen får jag stå ut med Annikas Kasslergryta imorgon. Det smakar inte gott, alldeles för mycket kött tyvärr, men mammas favvo. Hoppas några rullader lämnar för annars dör jag.

Fick ni mer info än ni önskar??? Well, shit happens. Nu ska jag börja joxa i köket tror jag. Ha en bra dag :) Kram ♥Min sötboll får stå för bilden ♥

You Make Me Smile - Uncle Cracker

 

You're better than the best
I'm lucky just to linger in your life
Cooler than the flip-side of my pillow (that's right)
Completely unaware
Nothing can compare to where you send me
Let's me know that it's okay (yeah, it's okay)
And the moments when my good times start to fade

You make me smile like the sun, Fall outta bed
Sing like a bird, Dizzy in my head
Spin like a record, Crazy on a Sunday night
You make me dance like fool, Forget how to breathe
Shine like gold, Buzz like a bee
Just the thought of you can drive me wild
Oh, you make me smile

Even when you don't
Somehow you come along

Just like a flower pokin through the sidewalk crack
And just like that
You steal away the rain
And just like that

You make me smile like the sun, Fall outta bed
Sing like a bird, Dizzy in my head
Spin like a record, Crazy on a Sunday night
You make me dance like fool, Forget how to breathe
Shine like gold, Buzz like a bee
Just the thought of you can drive me wild
Oh, you make me smile

Don't know how I lived without you
'Cuz everytime that I get around you
I see the best of me inside your eyes
You make me smile
You make me dance like fool, Forget how to breathe
Shine like gold, Buzz like a bee
Just the thought of you can drive me wild

You make me smile like the sun, Fall outta bed
Sing like a bird, Dizzy in my head
Spin like a record, Crazy on a Sunday night
You make me dance like fool, Forget how to breathe
Shine like gold, Buzz like a bee
Just the thought of you can drive me wild
Oh, you make me smile

(Oh, you make me smile)
Oh you make me smile
(Oh, you make me smile)
Oh you make me smile

 


VÄÄÄÄÄRLDENS FEEL-GOOD SÅNG!!! Varje gång jag lyssnar på den börjar jag le ;) Dessutom har den en speciell rytm som jag älskar. Favvo-låten Nr. 1 just nu i alla fall :)

 

Veckans Plus vs. Minus

+ Imorgon blir det stan för hela slanten med gänget, YIPPIE!!! ;)
+ Imorgon har jag textil och får börja på mina vantar (FINALLY)
+ Klasströjorna börjar närma sig fulländning, snart ska Nadja och Nadia beställa dem :)
+ Idag på orienteringen hittade jag och Nata flest kontroller (Y)
+ Jag fick 10- i uppsatsen vi skrev på modde
+ Vi slapp kemiförhöret idag
+ Sprang 1,5 km på 8:51 på kvällen i tisdags (14 sekunder bättre än jag sprang på löptestet i skolan)

- Jag har extrem träningsvärk i axlarna, magen och benen :S
- Mitt rum ser ut som en bombplats, what to do
- Det började regna idag när vi orienterade och jag steg snett (IGEN!!) :(

Shine - Aly & AJWhen I've gone too far
When I've had enough
When I'm losin' ground
Feelin' out of touch
I don't run and hide
I just look inside
For a simple piece of mine
Like a neighborhood
On a city street
I know the path
It knows my feet
And when I feel afraid
Feel like checkin' out
You stand up and take a bow

You shine when others need you
You speak and I believe you
I know the light, it guides you
I'll join the line that
walks behind you

You shine, you shine
Like a window to your heart I see
All the possibilities
You shine, you shine
And everyday's another opportunity
To shine

The way you see the world
The way it sees you back
You're the photographer
You take the photograph
If you don't like the way
The way it looks at you
You've got all the power to choose
Turn right, turn
left, turn the other way
Make it light, make it
dark, make it go away
I love the way you write
the script to your own
life
You're the star, you're on tonight

And when I feel unnoticed
Just two steps back from hopeless
You turn my world around
with a single smile
That's who you are,
that's who you are

You shine, you shine
Like a window to your heart I see
All the possibilities
You shine, you shine
And everyday's another opportunity
To shine

To shine...

I know the light, the
light that guides
I'll join the line that
walks behind you

You shine, you shine
In my life I know you shine
You shine
Like a window to your heart I see
All the possibilities
You shine
And everyday's another opportunity
To shine

WTF????!!!!

På Mozilla funkar blogg.se icke men på Crome funkar det??? Strange.... Jaja, återkommer just med dagens låt, det tar sin lilla tid eftersom jag alldeles nyss upptäckte att blogg.se funkar på Crome.
Have patience!!!

Nothing could ever beat that feeling

Igår sprang jag 1,5 km på 8:51. Det är 14 sekunder bättre än löptestet!!!!!! Känner mig lite stolt. Tänker ta det lugnt ikväll dock. Springer jag så blir det inte mycket. Tänker gå mest, allt för att följa Marias råd om vilodagar osv ^^

Hade showdance idag då. Kommer bli så sjukt kul att visa upp det sen på julfesten :PPPP Imorgon är det dags för orientering. Jättekul faktiskt, om man är med en persom som hjälper till och inte bara följer efter en som en svans vill säga ;) Kommer just upp dagens låt också.

Haft en bra dag?? Kram på er!! (Och en extra kram till Jenny som är sjuk, KRAM PÅ DIG OCH KRYA PÅ DIG ♥)Hittade ett redigeringsprogram på internet som jag använder som substitut ^^ Denna är inte redigerad dock

Sammanfattning

God mat på husse, tråkiga samhällslära, SUPERtråkiga kemi och sen ganska roliga bildkonst. Meningen få tala för sig själv.

Känner mig annars lite usel som inte varit ute på promenad/länk på två dar. Men igår gick det bara inte, hade en grej att göra. Önskar bara att jag skulle hunnit ut ändå, men inte. Nu känner jag mig lite sådär men jag SKA ut ikväll. Det är bestämt. Imorgon har jag SHOWDANCE ♥ också. Resten av dagen liksom försvinner då man haft det, på något sätt. Håller bloggningen lite låg just nu men jag ska nog uppdatera ändå.

Kram på er!!

Yep yep

First day at school today. Eller ja, efter PRAOn. Man kände sig lite slö, dagen flöt, för mig, på som i ett töcken. Tog inte in mycket, matten fick jag aldrig riktigt grepp om, finskan gick som den gick (Gösta talar på i ett och Bergman avbryter med någon dum kommentar, Gösta och Bergman börjar bråka och så tar det jättelänge för dem att lugna sig, tror dock inte att någon klagar på det???) och allt annat minns jag inte mycket av. Fick 9 i samhällsläraprovet om någon är intresserad. Och sen finns det inte mer att berätta. dot.

Finns inte mycket att göra idag. Kemiläxan typ. Annars kollar jag runt en massa på nätet för tillfället. CIAO PPL!!!

Inception

 

Många har säkert sett den?? Jag har inte men jag vill. Den verkar jättebra och jag har alltid gillat Leo DiCaprio :P Den har gått på bio länge men jag har ändå inte sett den. Funderar på att göra det...... Ni som sett den, är den bra??

Follow me on BlogLovin

Idag blir det en chilldag före skolan börjar igen. Funderade på att fota lite. Bilderna jag tog (de jag trodde blev helt skit) verkar vara bättre än jag väntat mig (inte super bra men sisådär xD) så jag fick ett riktigt fotosug. Sen ska jag visa bilderna jag tog under praon också ;)

Följ min blogg med bloglovin

Bullseye - Aly & AJ

 

Everybody's tryin to get to me.
Every guy is all for the kill.
I'm the type of girl worth pursuing
But I won't be caught standing still.
I won't.
You're blowin' all of your attention on me.
Take your best shot,
I bet you'll miss.
You've got me interested enough to stand closer.
Maybe try a little kiss.

You hit the bullseye, baby.
(You hit the bullseye, baby)
Now I'm into you crazy.
(You know you hit the mark)
Dunno how you got me started.
(I'm not an easy target. HIT IT!)
You hit the bullseye.
You hit my heart.

I'm surprised the way you affect me
Like an arrow penetrating my heart
Naturally you seem to just get me
So obviously you're pretty smart
HA HA HA!
I like the way you're all dressed up, messed up
I like the way you don't care
I wasn't certain that you'd ring my bell but
Then you whispered in my ear

You hit the bullseye, baby
(You hit the bullseye, baby)
Now I'm into you crazy
(You know you hit the mark)
Don't know how you got me started
(I'm not an easy target, HIT IT!)
You hit the bullseye
You hit my heart

You hit my heart (heart, heart)
You didn't ask me for my number?
Wait, you didn't ask me for my number?
Hmm I like the fact that you didn't ask that
Cause you already got my number, huh

You hit the bullseye, baby
(You hit the bullseye, baby)
Now I'm into you crazy
(You know you hit the mark)
Don't know how you got me started
(I'm not an easy target, HIT IT!)
You hit the bullseye
You hit the bullseye
You hit the bullseye
You hit my heart

Catwoman

Patience Phillips är en blyg konstnär som inte verkar kunna be om ursäkt nog för sin blotta existens. Hon jobbar som grafisk designer åt George Hedares företag Hedare Beauty, ett stort kosmetika företag som snart ska lansera en ny anti-aging produkt. Men när hon en natt råkar höra något hon inte borde hört ligger hon illa till. Hon finner sig själv vakna upp, smutsig och lerig vid ett vattendrag och hon märker snart att hon har förändrats förevigt. Hon har blivit en kvinna med en katts snabbhet, reflexer och balans. Hon har blivit Catwoman. Hennes boss avskedar henne och i samma veva blir henne vän, Sally, sjuk. Patience/Catwoman tar upp jakten på den som mördade henne efter att hon av Orphelia, ägaren till katten Midnight (som Patience försökte rädda från sitt tak (det var så Tom Lone lärde känna henne)) fått veta att dagen hon dog blev hon förvandlad till Catwoman. Hon finner Dr. Ivan Slavicky död och en säkerhetsvakt ser henne med kroppen vilket gör att hon blir huvudmisstänkt för mordet. Tom Lone, som räddade Patience i hennes gamla liv när hon försökte rädda Midnight, blir satt på fallet. Patience finner Laurel Hedare, som blir hennes bundsförvant och påstår sig vara på hennes sida mot sin man George, men när Patience blir kallad av Laurel till parets gemensamma villa lurar hon Patience i en fälla, med avsikten att sätta henne ur spel. Snart är Tom henne på spåren och hon hamnar i fängelse. Så nu är frågan, kommer Patience att kunna rentvå sitt namn?? Kommer Laurel att komma undan med vad hon gjort?? Och hur går det nu för Patience och Tom??

Patience Phillips/Catwoman spelas av Halle Berry
Tom Lone spelas av Benjamin Bratt
Laurel Hedare spelas av Sharon Stone
George Hedare spelas av Lambert Wilson
Orphelia spelas av Frances Conroy
Sally spelas av Alex Borstein
Dr. Ivan Slavicky spelas av Peter Wingfield

Filmen är inspelad 2004, 104 minuter lång och tillåten från 13 år.

Äppelrutor

250 g smör
3 dl socker
4 ägg
5 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
1 dl gräddfil, yogurt el. filmjölk (använder gräddfil själv)

Garnering:

4-5 äpplen
1-2 tsk kanel
pärlsocker

1. Rör smör och socker poröst. Tillsätt ett ägg i taget. Blanda mjöl, bakpulver och vaniljsocker och sikta ner i smeten (jag siktar alltid mjölet, vet int varför, det har liksom blivit rutin...). Häll i gräddfilen och rör om.
2. Häll smeten i en bakpappersklädd långpanna. Kärna ur och klyfta äpplen (jag brukar skala dem också, får ca 12 klyftor av ett äpple och jag använder 6-7 äpplen istället ;)). Rada ut äpplena ovanpå smeten och strö över kanel och pärlsocker.
3. Grädda i 175° i ca 30 minuter (mitten av ugnen). Låt svalna och skär i rutor.
4. STÄDA!!!! (mamma är på mig varenda gång om det här, så städa om ni vill hålla föräldrarna glada :P)

BILDER KOMMER NÄR RUTORNA ÄR KLARA!!!!Måste bara säga att man inte måste rada äpplena såhär, man kan lägga dem i andra mönster också. Expedimentera lite!!!

OCH.....

Jag gjorde 1 och en fjärdedel gånger receptet till degen så det är lite mer deg än vad det blir om man följer receptet ;)

Bakery

Håller på att baka äppelrutor. Ingår liksom i mitt dagsverke ;) Men klåpig som jag är så glömmer jag ugnen, så nu sitter jag och väntar på att den ska bli varm så att jag kan lägga in dem. Hoppas bara att allting går som det ska fast den står och väntar en stund...... Jag glömmer nästan alltid ugnen av någon anledning. Receptet kommer just upp här på bloggen. KRAM! :)

Like Whoa - Aly & AJ

 


Life is good I can't complain
I mean I could but no one's listening
Your image overwhelms my brain
And it feels good, good good

Now I'm rollin' my window down
I love the wind but I hate the sound
You're like a tatoo that I can't remove
And it feels good, it feels good, it feels good

Like a roller coaster ride
Holdin' on white knuckles like whoa, whoa
Can't belive I'm like whoa, whoa
Got me feeling like...
Up and down and side to side
Every inch of me is like whoa, whoa
Got me feeling like whoa, whoa
Got me feeling like...

In the mornin' it begins again
Feels like I'm fallin' better strap me in
I think I'm runnin' out of oxygen
And it feels good, it feels good, it feels good

Like a roller coaster ride
Holdin' on white knuckles like whoa, whoa
Can't belive I'm like whoa, whoa
Got me feeling like...
Up and down and side to side
Every inch of me is like whoa, whoa
Got me feeling like whoa, whoa
Got me feeling like...

My inhibitions are beginning to let go
This situation I can't help but lose control
You're an affliction that I cannot seem to break
It feels good, it feels good
I'm holdin' on

Holdin' holdin'
Holdin' holdin'
Holdin' holdin'
I'm holdin' on

Like a roller coaster ride
Like a runnin' a red light
Like a rocket ship in flight
There's nothin' else that makes me feel like whoa


Now keep your hands and feet in the ride at all times, thank you
Like a roller coaster whoa
Holdin' on white knuckles whoa
Once you let your love in whoa
Every inch of me is like whoa
Got me feelin' like...

Dagsverket

Kom just på att vi har dagsverket idag...... Mamma och pappa ska till villan senare idag så jag slipper iaf skogen, vilket är skönt. Ska fråga om jag inte kan typ laga mat elr något imr och räkna med allt jag gjort förra och förrförra helgen och så får det vara bra med det. Hoppas kan man ju ;)

Tears falling from my eyes

Började fundera på en sak. Jag är OTROLIGT lättrörd. Jag gråter för i princip varenda film jag ser. Såg just Disney's Ringaren I Notre Dame och började smågråta åt det lyckliga slutet. Remember Me grät jag så det sprutade åt, till Hachiko fick jag ur mig halva Nilen och fick tillpå köpet lite vätskabrist, Titanic såg inga gränser och The Clan Of The Cave Bear fick också se några tårar precis som en massa andra filmer. Endera har det med hormonerna att göra eller så är jag en lättrörd person. I ett SMS jag fick för ett tag sen stog det:

"Du är en flicka med ett stort och varmt hjärta"

och om jag inte varit på ett sånt ställe att jag inte kunde, så skullle jag ha gråtit. Tårarna kom i ögonvrån ändå. Det var så otroligt fint sagt ;) Man kan göra så stor skillnad i en persons liv med bara några få ord ♥

Btw, jag har registrerat mig på We ♥ It och ni hittar länken till min sida där under -> Om Mig <- KRAM!


Lingongott

Jenny ville ha receptet på lingongott så jag tänkte "Äh, what the hell, alla kan ju få det då" ^^ So here we go!

2 ½ dl lingonsylt
1 ½ dl havregryn
2 dl osockrad yogurt
½ dl socker
2 dl vispad grädde
2 tsk vaniljsocker

Blanda lingonsylt, havregryn och yogurt. Vispa grädden och rör i tillsammans med sockret. DONE!!!

Blir SUUUUPERGOTT..... Skulle nästan kunna leva på det (köksskämt ^^)

Golden StarDust

Mitt lilla liv i den stora världen. Inget speciellt, men det enda jag har!

RSS 2.0