Ice COLD

Jag antar att jag borde lägga bloggen på is lite för att få distans och för att hitta inspiration. Den kommer och den går så därför kommer jag att hålla mig från bloggen på obestämd tid. Om inspirationen slår ett litet slag kanske det kommer ett inlägg eller två i veckan men hoppas inte på för mycket. Antar att jag borde sett detta komma men det gjorde jag inte. Och nu är det som det är.......

Massor med kramar på er!!!!! ♥

LowePRO Nova 190 AW Svart

Klockan är snart 1 och jag fick blogglust :O VAR KOM DEN IFRÅN?? Har inte haft det på sistone + jag har inte varit på dator så mycket.....

Anyway, måste bara berätta om min nya älskling. Jag var till stan idag med Katarina (tack gumman för att du kom med ♥) och köpte en ny kameraväska. AND I LOVE IT!!!! Det är en LowePRO Nova 190 AW i svart och den är suuupeerfin :P Mycket större än min gamla och den har All Weather (AW) skydd mot regn, sol och vind tydligen.... Samt sand och damm och annat som kan tänkas skada. Dessutom har den en massa fack som jag kan ha t.ex telefon, en vattenflaska, en bok, en digitalkamera eller en mp3/ipod i. Med minneskortsfack, fack stora nog för filter och en jättebekväm axelrem är den helt underbar. Att jag fick ner priset med typ 30 euro var ju också bra (Y) Bilder får komma imorgon om jag hinner :P

Funderar på att se en film och sen sjunka in i drömmarnas värld nu. SOV SÖTT!!!!

.

WHY AM I THIS WEAK????!!! I want to do it so bad but i can't, because i'm to weak to stop cearing about the crazy feeling i always get :( I need to put an end to this, but i don't know how so I hope this stops soon, because i won't make it if it don't.

Wanted

Den ekonomiska förvaltaren Wesley har ett jobb han hatar, en kompis som sätter på sin egen flickvän och får mystiska stressanfall, men han kan inte hitta någon som helst orsak att bry sig. En dag dyker en vacker kvinna, Fox, upp på apoteket och räddar honom från att bli mördad. Hon tar honom till en man vid namn Sloan som förklarar att hans pappa dött och att Wesley är enda som kan ta livet av faderns mördare, samma man som försökte döda honom, Cross. Han berättar också att anfallen beror på att Wesleys hjärta kan slå 400 slag i minuten och pumpa ut en otrolig mängd adrenalin i blodet vilket gör att han kan lyckas med otroliga saker och är som gjord för att bli lönnmördare. Wesley tror honom inte och åker hem. Men det Sloan sa förändrar hans sätt att se på livet. Efter ett vredesutbrott på kontoret där han förolämpat chefen så till den grad att han knappast kan tänka sig att komma tillbaka, åker han till Sloan. Sloan presenterar honom för Fox, The Repairman, The Butcher, Pekwarsky och The Gunsmith. De ska alla lära honom att bli lönnmördare. Han lär sig att skruva kulor, fånga supersnabba skyttlar genom att använda sin talang, ta slag efter slag efter slag efter slag, använda knivar och att tänka kreativt.

Efter att ha klarat ett sista prov blir han upptagen i Brödraskapet och Sloan visar honom Ödets vävstol. Den gör en väv som talar om vem som ska dödas härnäst. Wesley får sitt första uppdrag och har Fox till hjälp. Men haa misslyckas eftersom han inte vet om han kan rättfärdiga det han gör. Fox berättar då en historia som övertygar honom och nästa kväll gör han det. Han får fler uppdrag men inget av dem är Cross. En kväll när han åker till sitt gamla hem för att hämta en pistol hittar Cross honom och Wesley börjar jaga honom. Det hela slutar med att Pekwarsky, som olyckligtvis följde efter för att hjälpa honom den kvällen, blir skjuten av Wesley som tror att det är Cross. Wesley själv blir skjuten i axeln av Cross. Den kulan använder han som bevis när Sloan slutligen ger honom pappret som berättar att Cross namn kommit upp i väven. Wesley jagaR Cross och lyckas tillslut få fatt i, och döda honom, men innan Cross dör hinner han berätta för Wesley att det i själva verket är han som är far till Wesley och att Sloan ljugit hela tiden.

Fox bekräftar att Sloan ljugit för honom och ska just döda Wesley, eftersom hans namn också kommit upp i väven, när han flyr. När han vaknar nästa gång vet han inte var han befinner sig. Vem är mannen som tagit hit honom??? Och vad är egentligen Sloans hemlighet?? Kommer Wesley dödas, precis som väven vill??

Wesley
spelas av James McAvy
Fox spelas av Angelina Jolie
Sloan spelas av Morgan Freeman
Cross spelas av Thomas Kretschmann
Pekwarsky spelas av Terence Stamp
The Repairman spelas av Marc Warren
The Butcher spelas av Dato Bakhtadze
The Gunsmith spelas av Common

Filmen är inspelad 2008 och 110 minuter lång.

Top Gun

Maverick är en av de bästa stridspiloterna som finns, men hans beslut ifrågasätts väldigt ofta eftersom de inte anses korrekta. Att han sen tycker om att göra saker som kan vara förbjudet gör inte saken bättre. När Cougar, en annan av piloterna som är bäst av alla på basen, säger upp sig efter att ha fått en total härdsmälta uppe i luften och knappt klarat av att ta ner planet, tvingas chefen skicka Maverick och hans kamrat Goose till Top Gun, träningsanläggningen för de bästa, trots att han inte gillar det. Där lär de känna Iceman och hans kamrat Slider, Hollywood och hans kamrat Wolfman, samt en av lärarna, Charlie. Maverick faller totalt för henne och börjar ett hemligt förhållande med henne.

Han visar sig snart vara en av de bästa även här, och med bara 2 poäng till 1:an Iceman, åker han och Goose upp för att ta igen deras försprång i kampen om Top Gun-trofén. Men de blir tagna och misslyckas. Nästa gång de åker upp råkar de i spinn, tvingas skjuta sig ur planet och olyckan är framme. Goose slår i huvudet och dör. Maverick tar på sig skulden men flygvapnet bestämmer att det inte var hans fel. Han kan trots det inte sluta tänka på det och bestämmer sig för att lämna flygningen för gott. Han åker till flygplatsen där Charlie också hittar honom. Får hon honom att tänka om?? Och har hans tankebanor något att göra med hans pappa som dog under en flygning??

Maverick spelas av Tom Cruise
Charlie spelas av Kelly McGillis
Goose spelas av Anthony Edwards
Iceman spelas av Val Kilmer
Slider spelas av Rick Rossovich
Hollywood spelas av Whip Hubley
Wolfman spelas av Barry Tubb
Cougar spelas av John Stockwell

Filmen är inspelad 1986 och 110 minuter lång.

4 dagar sen jag uppdaterade sist.....

Och jag har hunnit med en del.

For till Jenny på tjejkväll där vi åt 3rättersmiddag på nobelfesten med Katarina som prinsessa. Vi hann klämma in en massa tjejsnack under måltiden också. MENYN: Till förrätt fick vi "sessobryö me laxröra", till huvudrätt kycklingwok med nudlar och råa morotsstavar + sweet chili sås och till efterrätt chokladmousse :P Se såg vi The Social Network a.k.a. "Facebookfilmen" som Katarina beskrev den. Hade sett den en gång förr och den rekommenderas :) Vi åt popcorn, kladdmuffins (a´la Malin OFC) och ostbågar + tror alla utom jag år MERA chokladmousse ^^ Sen såg Jenny, Kicka, Katarina och Annika Paranormal Activity med jag, Evve och Hanna var på datorn i Jennys säng samt skrev i "Tha Book" (Y) Sen gjorde vi oss klara för att sova, bäddade och lade oss. Somnade kanske nån gång halv 5 (???)

Vi vaknade, åt frukost, spelade Wii Sports, åt ananaspaj, diskade, spelade Guitar Hero på Wii, Katarina och Annika for hem, vi packade osv.... Allt i en salig röra :P Sen kom jag hem och gjorde inte mycket..... Såg Mission Impossible 2 ^^ Tom Cruise är officiellt en av mina favoritskådespelare efter att ha sett 2 Mission Impossible-filmer och Knight and Day :)

Sen var det nyårsafton...... På dagen for alla andra till stan och köpte ny säng åt lillebror, sen när de kom hem åt vi, såg 2 filmer (Next & Flight of the Phoenix), smällde 2 raketer, brände några tomtebloss och stöpte nyårslyckor (Y) Min blev en GOLFKLUBBA!!!! (Jenny, minns du att du ville gå på Green Card kurs med mig i sommar?? ^^)

Idag var jag till Katarina. Vi talade, såg på bilder, gick ut och gå♥ och lite annat. Sen for jag hem, åt och nu ska jag dricka glögg och se ännu en film med familjen...... (med Harrison Ford, mammas absoluta favvo ^^)

PUss och KRam och hoppas ert nya år blir SUUUUUUUPERBRA!!!!! (Y) ♥

Golden StarDust

Mitt lilla liv i den stora världen. Inget speciellt, men det enda jag har!

RSS 2.0