Tomorrow is the last day......

Ganska synd egentligen. PRAOn har varit supertrevlig och jag har fått göra mycket. Nu tänker jag duscha, sova och vakna imorgon till en ny dag. Hoppas den blir lika trevlig som alla andra. Kram på er och sov gott!!!----------

Tung dag

Fast jag var ut och sprang igår och blev sådär härligt trött i kroppen, sov ganska bra och åt ordentligt till frukost så höll jag på att somna där vid lunch. Ögonlocken blev tunga och jag kunde inte riktigt koncentrera mig. Sen blev det lite bättre efter lunch men jag är fortfarande trött.

Idag visade Agneta mig en bok om alla tillsatser i mat och jag fick låna hem den. Vågar snart inte röra något av maten vi har hemma. Supercreepy bok, verkligen. Svarta oliver t.ex. är gröna oliver som gjorts svarta på konstgjord väg och som innehåller en massa som inte är bra. Jag är jäkligt glad åt att jag aldrig gillat dem..... Sen fick jag receptet på lingongott också (Y)

Nu ska jag baka äppelrutor. Bye bye people ;)

Nu -> UT OCH GÅ/SPRINGA

Rubriken säger allt. Ska ut nu som sagt. Sen blir det sängen så att jag kommer upp imorgon. Sov t.o.m. en timme idag när jag kom hem för att jag var så trött :S Well, bye bye. See YOU later ^^I need one of these too.... Would bee yummy!!

Chloe

Catherine Stewart har samlat ihop släkt och vänner till ett överraskningsparty åt sin man, David, men han missar sitt flyg hem och allt går i stöpet. Nästa morgon glömmer han sin telefon hemma och när ett meddelande ramlar in kan Catherine inte låta bli att läsa det. Och hon får sig en chock. Någon som heter Miranda har skickat att hon tyckte gårkvällen var trevlig. Catherine blir genast misstänksam. Bedrar David henne?? När de går på restaurang på kvällen lägger hon märke till hur flörtig han är mot servitrisen och andra småsaker som hon inte borde. Hon går på toaletten för att fixa till sig och där träffar hon Chloe. Senare inne i restaurangen lägger hon märke till att Chloe verkar vara en "call girl", en av flera på restaurangen vill säga. När de lämnar restaurangen på kvällen, frågar Catherine sin man om hans flörtande men han svarar att han bara var vänlig. Nästa dag bestämmer sig Catherine för att testa sin mans lojalitet så hon söker upp Chloe och ber henne att träffa honom för att se vad som händer.

Chloe berättar nästa kväll när dom träffas på en bar att David kysst henne. Catherine ber henne då att träffa honom en gång till och Chloe kommer tillbaka med beskedet att hon förfört David i en botanisk trädgård i staden. Catherine bestämmer sig, av någon anledning, för att än en gång ha Chloe att träffa honom. På jobbet nästa dag får Catherine ett SMS av Chloe som ber henne möta henne på ett hotell. När Catherine kommer dit visar det sig att Chloe haft sex med David och Chloe beskriver det så detaljrikt att Catherine tror henne. När dom båda ska lämna hotellet börjar Catherine gråta och Chloe, som känner ånger, kysser henne. Catherine lämnar fort hotellet eftersom hon blir förvånad över känslorna kyssen framkallar. På kvällen åker Catherine och David på sin son Michaels pianouppträdande men Catherine lämnar före det är över, eftersom både David och Michael (vars relation till sin mor inte är bra) ignorerar henne. Hon träffar Chloe igen och de slutar med att de har sex med varandra. När hon kommer hem anklagar David henne för att vara otrogen. Hon blir arg, säger att hon tänkt fråga honom desamma och de bråkar.

Nästa dag får hon ett e-mail av Chloe med en blid av dem tillsammans. Hon ringer Chloe som står i hennes väntrum med blommor. Catherine ger henne pengar och förklarar att det är slut. Chloe blir förkrossad och besöker Michaels hockeyträning för att komma nära Catherine på ett annat sätt. På kvällen tar Catherine med Daivd till ett café och säger åt honom att erkänna att han har en affär. David förnekar och när Chloe kommer in frågar han, genuint undrande, vem hon är. Catherine fattar då att Chloe ljugit om sin affär med David och att hon aldrig träffat honom. Chloe går, utan att ha sagt ett ord, och Catherine berättar om allt som hänt. Men kommer David förlåta henne?? Och kommer Chloe att försvinna bara sådär eller kommer hon söka hämnd???

Chloe
spelas av Amanda Seyfried
Catherine Stewart spelas av Julianne Moore
David Stewart spelas av Liam Neeson
Michael Stewart spelas av Max Thieriot

Filmen är inspelad 2010, 96 minuter lång och tillåten från 15 år.

Tävling

Jag är med och tävlar om ett presentkort på 300 kronor från SUMOpix.com. Tävlingen hålls av Michaela D. Wish me luck!! ;)

 

 

290910

Igår kväll före jag somnade såg jag en film, Chloe, så ni kan vänta er en recension på den senare idag.......

På PRAO fick jag riva morötterna jag skalade igår, men jag använde en maskin så det gick fort. Sen portionerade jag ut lingonsylt i hinkar som jag lade in i kylen. Jag fick även diska, knoppa persilja, hjälpa till med smörsåsen, portionera leverbiffar åt eleverna, torka bord och fylla på salladsbordet. Sen åt jag där lite efter 12 och gick ut för att fota till halv 1. När jag kom tillbaka hjälpte jag till med att plocka disk och rada undan. Sen torkade jag bänkar och fick mest sitta overksam eftersom det inte fanns så mycket att göra. Kafferast blev det klockan 2 och sen torkade jag borden från mellanmålet och for hem.

Ikväll blir det att göra lite allt möjligt, men jag SKA hinna ut och springa. SÅ DET SÅ!!!!! Had a nice day?? I hope you did! Ciao people....

Med risk för svordomar.....

Inget har gått som jag vill ikväll. Fotograferingen gick med 99 % säkerhet åt helvete, mamma blev sur på mig och jag hinner inte ut. FY FAN!!!! Nu ska jag byta om, kanske ta en dusch, dricka en kopp varm choklad, bädda ner mig, lyssna på musik och sova. Hoppas jag är på bättre humör imorgon igen. Klockan 1 var jag på så bra humör och nu har det rusat i botten :(

Med förhoppningar om bättre humör imorgon säger jag GODNATT!!!! Sov sött ;)Togs i måndags på morgonen

Wondering....

Gick just igenom min BlogLovin. Har haft över 1000 inlägg i någon vecka nu och det började störa mig. Nu är jag nere i ca 750 ^^ Och det är bara typ Kenza, Kissie, Paow, Dessie, Foki, Blondinbella och GOSSIPS.SE. Dem följer jag mest "på skoj" så jag tänker bara ta på knappen "Markera bloggen som läst" och sen se om jag orkar fortsätta följa dem :PPP

Men tillbaka till min poäng med inlägget. När jag gick igenom vissa bloggar så var det flera som beklagade sig över Sverige Demokraterna och över att dom kommit in i riksdagen. Men så var det en bloggare som sa en klok sak. Eftersom alla andra partier bara klagat på dem så kanske det fanns vissa som röstade på dem bara för att visa dom andra partierna. Själv fattar jag inte riktigt uppståndelsen. Men jag är ju inte svensk så jag ska INTE uttala mig om vad jag tycker för jag är heller inte så insatt i politiken. Särskilt inte Sveriges ;))))

Nån svensk läsare som känner för att förklara??? Om ni nu är lite insatta vill säga......

Mmmmm......

Sitter och trycker in mig lite jordnötter just nu. Hur gott??? Har inspiration till 10000 och tänker fota lite efter maten. Jag hoppas bara att resultatet blir något som faktiskt går att visa upp........

Idag fick jag rast från 12 - halv 1 så jag strosade runt på skolgården och återupplevde minnen. Bänken jag satt på när jag upptäckte att jag hade vattkoppor (Jenny smittade mig), trädet vi klättrade i vars gren nu brakat, trädet jag satt vid då jag ville tänka och alla andra ställen man var på. Hittade dessutom världens snyggaste ställe att fota på. Så jag ska ta med kameran imorgon och hoppas att vädret är lika fint som det var idag. PRAO-dagen var okej. Fick skala morötter (och lyssna på musik, lyx om ni frågar mig), skära tomater, torka bord, plocka disk och lite annat idag. Dessutom kom jag att tänka på en sak som gjorde mig helglad idag klockan 1. Så glad att du gjorde det :) I still makes me happy (Y)

Haft en bra dag???? Det hoppas jag iaf ♥Togs igår, pappa hittade den och jag fotade den ;)))

Sammanträffande?

Igår då jag gick ut för att gå en promenad så kände jag för att lyssna på B.o.B ft. Hayley Williams - Airplanes så då jag kommit en bit satte jag på den. Bara en halv minut senare hörde jag ett flygplan som flög över mig....... Jag blev helt paff. Och sen började jag skratta. Helt seriöst. Jag skrattade både högt och länge medan jag gick. Om någon mött mig skulle dom helt säkert trott att jag var galen. Eller bara konstig. Ganska kul egentligen ;)))

Någon mer som råkat ut för något roligt sammanträffande?? Berätta!!!

The Runaways

När Kim Fowley får höra om Joan Jetts idé att starta ett tjej rockband nappar han direkt. Han presenterar Joan för Sandy West och hittar snart både en basist, Lita Ford, och en trummis, Robin. Nu behöver de bara en sångare så skulle allt vara perfekt. På en klubb hittar de Cherie Currie, vars mamma flyttat till Indonesien och vars pappa är alkoholist. Cherie nappar direkt och kommer på audition. Hon kommer med i bandet, Kim fixar ett gig och efter det är de helt plötsligt på turné. Allt går exakt enligt planerna och snart har The Runaways ett skivkontrakt. Joan och Cherie kommer varandra nära, riktigt nära, och snart är droger och alkohol en stor del av vardagen. En dag knackar Japan-lanseringen på dörren och alla tjejerna är överlyckliga. Kim får Cherie att gå med på att ta bilder för en japansk tidning och påstår att de andra tjejerna också ska fotas för tidningen så Cherie går med på det. I Japan skriker fansen sig hesa och de finns t.o.m. med på ett tidningsomslag allihopa. Spelningen går fantastiskt men Lita upptäcker bilderna som togs före de for. En hel tidning, sida upp och sida ner är full med bilder på Cherie och hon kan inte riktigt försvara sig mot de andras anklagelser. Tjejerna bråkar och sen lyckas fansen ta sig in i deras loge så att de tvingas springa därifrån. I hissen lite senare svimmar Cherie och hamnar på sjukhus. Drogerna har till slut tagit ut sin rätt. När Cherie kommer tillbaka hem är hennes pappa sjuk, hennes syster Marie tar hand om honom och livet är sig inte likt. Medan de håller på att spela in en skiva får Cherie nog. Kim har talat skit om henne inför pressen, resten av bandmedlemmarna är skitsura på henne och hon vill ha sitt gamla liv tillbaka. Hon slutar i bandet och det upplöses därmed. 8 månader senare är Joan tillbaka på ruta ett och Cherie försöker bli skådespelerska när Joan tar tag i det och startar ett nytt band. Deras första singel blir I Love Rock And Roll.

Det här är en verklighetsbaserad film om 70-tals bandet The Runaways. Joan Jett and The Blckhearts singel I Love Rock And Roll har väl alla hört och Cherie spelade i filmen Foxes samt gjorde ett soloalbum med sin syster Marie. Kim Fowley var producent och låtskrivare åt bl.a. KISS, Alice Cooper och Slade på 70-talet. Idag turnerar Joan Jett fortfarande, Cherie Currie är motorsågsartist och bor i San Fernando Valley och Kim Fowley kan fortfarande ses på Sunset Strip med käpp och grönfärgat hår.

Joan Jett spelas av Kristen Stewart
Cherie Currie spelas av Dakota Fanning
Kim Fowley spelas av Michael Shannon
Sandy West spelas av Stella Maeve
Lita Ford spelas av Scout Taylor-Compton
Robin spelas av Alia Shawkat
Marie Currie spelas av Riley Keough

Filmen är inspelad 2010, 106 minuter lång och tillåten från 13 år

Outta Here - Esmée Denters

 

Get me outta here
Cuz my eyes are burning
From these silly tears
That you brought when you
show me you dont really care
And you never loved me, someone get me outta this place
Right now

Its so amazing how you have so many faces
And you are not that person I thought that
I had fell so deep in love with
You changed up your makeup your DNA
I cant recognize youre a stranger to me
I feel so betrayed what a waste of my heart (and me)

Get me outta here
Cuz my eyes are burning
From these silly tears
That you brought when you show me you dont really care
And you never loved me, someone get me outta this place
Right now

My bodys trembling its so damn hard
To pick this feeling, your heart is so cold and now Im freezing
Wish you could feel the pain baby I will embrace it
Yeah
You changed up your makeup your DNA
I cant recognize, youre a stranger to me
I feel so betrayed, what a waste of my heart (and me)

Get me outta here
Cuz my eyes are burning
From these silly tears
That you brought when you show me you dont really care
And you never loved me, someone get me outta this place

I thought that we were forever
I guess I misunderstood
My fault for thinking you loved me
Or in thinking you ever could
Get me out of here right now
Get me out of here right now

Get me outta here
Cuz my eyes are burning
From these silly tears
That you brought when you show me you dont really care
And you never loved me, someone get me outta this place

Get me outta here
Cuz my eyes are burning
From these silly tears
That you brought when you show me you dont really care
(you dont really care)
And you never loved me, someone get me outta this place

1,2,3,4
Right now, right now, right now
Someone get me outta this place
Get me outta here

Min första PRAO dag......

Ett konstaterande: JAG och KNIVAR går inte ihop. Någon som vill gissa vad jag gjort??? Jag har förstås skurit mig. Hela 3 gånger. Första gången råkade knivspetsen picka hål i vänstra handens långfinger på sidan. Andra gången skar kniven in i pekfingerspetsen på vänster hand och tredje gången skar den så att det tog i tummnageln och lite i skinnet på vänstra handen. Annars har jag väl klarat mig ganska bra. Har bränt mig på högra armen också. Men allt detta betydde egentligen inget när jag fick ett meddelande klockan 1 som var så superguligt. That made my day!!! Jag var superglad resten av dagen ;))) TACK ♥Togs imorse före jag for på PRAO

Soulmate - Natasha Bedingfield

 

Incompatible, it don't matter though
'cos someone's bound to hear my cry
Speak out if you do
You're not easy to find

Is it possible Mr. Loveable
Is already in my life?
Right in front of me
Or maybe you're in disguise

Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone

Here we are again, circles never end
How do I find the perfect fit
There's enough for everyone
But I'm still waiting in line

Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone

If there's a soulmate for everyone

Most relationships seem so transitory
They're all good but not the permanent one

Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone

Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
If there's a soulmate for everyone

I'm so nice....

Wow.... Mamma hade inte ens väntat sig att jag skulle dammsuga och bara skojade när hon sa det imorse. Men jag gjorde det ändå. Hon blev glad. Och jag fick lite extrapoäng :P Hoppas jag slipper åka till skogen nästa lördag om jag fortsätter såhär. MY WORST NIGHTMARE = SKOGEN!!!!! Jag går gärna runt och fotar men att släpa stockar och sånt är inte riktigt min grej......

PRAO imorgon. Mamma vill att jag cyklar. Jag funderar på det. Kanske blir så. Kanske inte. Beror på vädret. Och på mitt humör. Men kanske man skulle cykla iaf. Jag tog mig inte ut och springa ikväll så jag borde cykla. Kanske man skulle hoppas att vädret är bra så att jag kan cykla?? Det blir ju ändå billigare. Och bättre för min kondis......

Försöker få pappa att fatta att han ska fortsätta skriva ut CD-skive omslaget jag håller på med. Har bara framsidan + insidan ännu och jag behöver baksidan och två CD-omslag ännu. Har försökt med den tysta metoden men nu ska jag säga åt honom. Han kommer ändå aldrig att fatta om jag inte säger. Nackdelen med min pappa.... Han fattar inte det uppenbara ibland :PPPP 

Hoppas ni får en bra dag imorgon ;))) KRAM!!!!
(Och en extra kram till Jenny som har extrem muskelvärk efter hokkilägret, hoppas det blir bättre vännen ♥)FAIL, det är varm choklad

Btw, en sån ska jag göra nu och sen ska jag tvinga pappa att skriva ut det sista (hatar att skrivaren inte funkar ordentligt vilket gör mig rädd att ha sönder den och därför är det bäst att ha pappa att göra det :S)

Cupcakes

Grundreceptet
ca. 8 stora eller 12 små

2 ägg
1 ½ dl socker
1 tsk vaniljsocker
2 dl mjölk
2 st ägg
1 citron (skalet)
4 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1 nypa salt

1. Vispa ägg, socker och vaniljsocker "vitt och pösigt".
2. Rör ner smält smör, rivet citronskal och smör.
3. Blanda vetemjöl, bakpulver och salt och rör ner det i smeten.
4. Placera ut pappersformar i en muffinsplåt och fyll dem med smet.
5. Grädda i mitten av ugnen tills de är gyllenbruna och torra inuti, alltså minst 10 minuter.

(Stora muffins gräddas i 200º (vanlig ugn) eller 175º (varmluftsugn))
(Små muffins gräddas i 225º (vanlig ugn) eller 200º (varmluftsugn))

Frosting

60 g mjukt smör
5 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
1 msk citronsaft
100 g philadelphiaost
(karamellfärg)

1. Blanda smör, florsocker, vaniljsocker och citronsaft krämigt.
2. Tillsätt philadelphiaosten.
3. Tillsätt karmellfärg om du vill ha den färgad eller låt det vara för att ha den vit.
4. Bred den på cupcakesen och garnera med strössel, frukt eller annat.

(1 sats frosting räcker till åtminstone 2 satser cupcakes)

Annat:

Jag använde mig av Amerikanska muffinsformar och en muffinsplåt för att få mina muffins att hålla formen. Självklart kan man använda sig av en vanlig plåt men då flyter muffinsen ut och blir inte lika höga.

LYCKA TILL ;)
mmmmmmm...... inte marabou :P

Food for 2

Blev makaronjox idag igen. Enda gångerna vi äter det är när jag och lillebror är ensamma hemma. Mamma och pappa gillar det inte riktigt så det blir aldrig det när dom är hemma. Makaronjox är syskonmat helt enkelt. Något bara vi två gillar.

Har bakat cupcakes också. Goda blev dom. Receptet kommer men först bilder ;))

Jättemörka, vet inte varför :S men jag orkar inte fixa det just nu :/

Scandalous - Mis-Teeq

 

So so so scandalous

You know you wanna sing with us
Thats why you know you should be scared of us

You know you wanna sing whit us

Thats why you know you should be scared of us

 

Nice smile looks to kill
Straight talk sex appeal
One touch gives me chills
And we aint even close yet

Ruff neck all around
Aint been all over town
Show me how you get down
Coz we aint even close yet

You got me feeling and u got me feeling weak
Listen as i speak coz I'm feeling philoseque
You got me going crazy and u know i can't sleep
Not watching you moves and you hypnotise me
You got me trembling like ur little baby girl
Your so special your my diamonds and pearls
You got me spinning and you got me in a twirl
Your my number one baby and you've come to rock my world

Your Dangerous

Just get it up

The way you move

So scandalous

Its all about

The two of us,

A one night stand just aint enough.


I need some stimulation baby

A little conversation maybe
You got me spinning round like crazy

There goes my baby

Scandalous

So Scandalous

Scandalous

So so so Scandalous

Hot stuff head to toe
where you go no one knows
Cute smile planted on
and we aint even close yet

Solid as a rock
How many ways can you hit the spot
show me what you got
coz we aint even close yet

You got me feeling and u got me feeling weak
Listen as i speak coz im feeling philoseque
You got me going crazy and u know i can't sleep
Not watching you moves and you hypnotise me
You got me trembling like ur little baby girl
Your so special your like diamonds and pearls
You got me spinning and you got me in a twirl
Your my number one baby and you've come to rock my world

Your Dangerous

Just get it up

The way you move

So scandalous
Its all about

The two of us

A one night stand just aint enough.


I need some stimulation baby

A little conversation maybe.
You got me spinning round like crazy

There goes my baby

Scandalous

So Scandalous

Scandalous

So so so scandalous

A little conversation goes a long long way
Shows a little patience.. that you are here to stay

SO SHOW ME THAT YOU GIVE a ooohhhhhhhh

Your Dangerous

Just get it up

The way you move

So scandalous
Its all about

The two of us

A one night stand just aint enough.


I need some stimulation baby

A little conversation maybe.
You got me spinning round like crazy

There goes my baby

Your Dangerous

Just get it up

The way you move

So scandalous
Its all about

The two of us

A one night stand just aint enough.


I need some stimulation baby

A little conversation maybe.
You got me spinning round like crazy

There goes my baby

You know you wanna sing with us

That's why you know you should be scared of us

You know you wanna sing with us

That's why you know you should be scared of us baby

Happily ever after.....

Slapp åka till villan idag. Lycklig eller vad?? ;))) Ska iaf fixa mat sen åt lillebror och mig själv nån gång idag och så tänkte jag baka cupcakes kanske. Fixa omslag till en skiva måste jag och städa lite smått i rummet. Dammsuga står också på listan. Jag måste flytta över lite filmer och grejer till externa hårddisken också för datorn är SUPERSLÖ...... Sen kommer jag inte på något mer. Blogga kanske?? Och hinna fota lite då det är så fint väder.

Hoppas ni får en bra dag ;) KRAM!...........

SOMMAREN -10

Gjorde du något i sommar som du aldrig gjort förr? Yes, det gjorde jag ;)


Dog någon som stod dig nära? Nej, som tur är


Vilka länder besökte du? Inga :/


Är det något du saknar i sommaren 2010 som du vill ha sommaren 2011? Mopo?


Vilket datum från sommaren 2010 kommer du alltid att minnas? Många men sista dagen av sommaren som tillbringades i Molpe var superrolig och det första jag kommer på

Största misstaget? Då jag brände mig på Katarinas vespa i början av sommaren och på Kickas i slutet :P


Har du varit sjuk eller skadat dig? Jag skadade foten på skribalägret, brände mig x antal gånger men annars tror jag inte jag var så värst sjuk


Bästa köpet? Ett till batteri (första som kom upp)


Vad spenderade du mest pengar på? Kläder typ xD


Gjorde någonting dig riktigt glad? Det är mycket det :P


Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om sommaren 2010? We No Speak Americano - Yolanda Be Cool ft. DCUP, Te Amo - Rihanna, Beautiful Monster - Ne-Yo, California Gurls - Katy Perry, Waka Waka - Shakira, Alors On Dance - Stromae, Wonderful Life - HURTS osv.


Var du gladare eller ledsnare i sommar jämfört med tidigare somrar? Defenitivt gladare :D


Blev du kär i sommar? That will remain a secret ;)


Hur många förhållanden? Inga....


Bästa boken du läste i sommar? Shit, jag vet inte..... Vampyrens Märke av P.C. Cast & Kristin Cast eller Bree Tanners Andra Liv av Stephenie Meyer


Störst musikaliska upptäcken? Öhm, ingen?


Något du önskade och fick? Ett stativ och ett Tamron 70-300 f/4-5.6 objektiv


Vad gjorde du första dagen på sommarlovet? Var hos Katarina med Annika, Hanna, Kicka, Katarina och Evve


Finns det något som skulle gjort din sommar bättre? Inte direkt.... Mera pengar kanske :P


Hur skulle du beskriva din klädstil sommaren 2010? Avslappnad


Vad fick dig att må bra? Har ni flera timmar kan jag berätta, för det är mycket ;)


Vem saknade du? Nämner inte namnet men jag saknade en person, ja


De bästa nya människorna du träffade? ........


Sommarens sötaste? Jordgubbarna :)


Sommarens hetaste? Solen??? :PPPPP


Sommarens besvikelse? Jag blev faktiskt ine besviken så ofta i sommar, kan iaf inte komma på nån gång nu......


Sommarens bästa? Molpe och alla tjejkvällarna/övernattningarna

Gästbloggare....

Har fått äran att vara gästbloggare på Jennys blogg. Kika in vetja :PPPP

Annars är vädret helt åt hel*ete och mitt humör börjar gå åt samma håll. Jag har typ inget att läsa, kan inte gå ut och fota, borde städa rummet och hittar inte något jag måste ha NU!! Vänta, jag har en bok (I Vargars Närhet), jag kan fota (inomhus) och saken ligger ju för f*n på köksbordet (där jag lade den igår). Wow, mitt humör gjorde just en helomvändning med dubbel saltomortal.

Nu ska jag göra annat!! CIAO BLOGGEN!!!Se upp för dårarna

Kollade just en film som pappa spelade in åt mig igår. Den kom på TV4 och hette Se upp för dårarna.När Yasmin springer in i Elin, som böjt sig ner för att knyta skorna, och faller till marken börjar en vänskap som ingen av dom gissade skulle börja. Båda ska söka in till Polishögskolan men har helt olika bakgrund. Yasmin kommer från Turkiet, är invandrare, har en pappa som egentligen är hjärtkirurg men som istället kör tunnelbana eftersom han inte fick jobb på sjukhuset och därför är helt förstörd vilket gjorde att Yasmins mamma stack och började bo med en svensk istället. Elin däremot kommer från Sverige och en familj där hennes pappa är polis och hennes bror yrkesmilitär, en familj där mamma är den enda som försvarar henne och hon har därför blivit otroligt självständig och stark. Yasmin börjar blöda ur ett sår i huvudet mitt under intervjun och Elin drar med henne till sjukhuset där hennes mamma jobbar. Sen bjude hon henne på middag för att gottgöra. Henke, Elins pojkvän, fixar mat och sticker iväg på innebandy för att sedan komma tillbaka till en lägenhet där Elin somnar just som han kommer innanför dörren och Yasmin är beredd att gå hem.

När hon väl kommer hem konfronterar hon sin pappa om hans misär och dom grälar. Dagarna flyter på och Elin blir mer och mer övertygad om att Conny, en annan av polisaspiranterna, har kriminell bakgrund och är rasist, eftersom han hela tiden är på Yasmin om hennes bakgrund. Sen börjar allt falla samman. Elin bråkar med sin pojkvän, har sex med en av polischeferna, lyckas hacka sig in i polisens databank med hjälp av sin pappas lösenord för att ta reda på om Conny är kriminell, drar in Yasmin så att de båda sitter löst inför antagningen till Polishögskolan, gör sin pappa förbannad över att hon dragit hans namn i smutsen, gör slut med sin pojkvän (som kysst Yasmin) och bråkar förstås med Yasmin om kyssen men de gör ändå upp och blir vänner. Yasmin blir helförvirrad över kyssen, hennes pappa ser att hans gamla vän blivit Turkiets premiärminister, premiärministern får en hjärtattack och kräver att Sinan, Yasmins pappa, ska operera honom och sen är det Conny, som faktiskt verkar ha något kriminellt för sig, något de kommer underfund med när de spionerar på honom. Så hur i helsike ska Yasmin och Elin ta sig ur det här? Och kommer Sinan få lov att operera sin vän? Kommer Conny att bli fast, om det nu är något kriminellt han håller på med? Och hur blir det egentligen med Polishögskolan?

Elin spelas av Rakel Wärmländer
Yasmin spelas av Nina Zanjani
Elins pappa Ulf spelas av Dan Ekborg
Elins mamma Ewa spelas av Birgitte Söndergaard
Yasmins pappa Sinan spelas av Korhan Abay
Henke spelas av Mattias Redbo
Sinans vän ministern spelas av Rasim Oztekin

Filmen är inspelad 2007, 103 minuter lång och tillåten från 7 år

Love Is On Fire - Italobrothers

 

I can see us in your eyes
No need to think it twice
Like it was always meant to be
You and me
And there are times when everything is a mess
But nothing is to confess
Like when two stars collide

Love is on fire
A burning heart
As if I have known it from the start
It was love at first sight
No matter of time
That I will make you mine

Yeah! Tap-dah-de-doe
Yeah! Tap-dah-de-doe
Yeah! Tap-dah-de-doe
That I will make you mine
Love is on fire!

I got nothing more to miss
Never needed more than this
Just like a miracle
Sensational
And days will come when anything is wrong
But it keeps us going on
So come whatever may

Love is on fire
Tap-dah-de-doe...
Yeah! Tap-dah-de-doe
It was love at first sight, a matter of time
That I would make you mine

Love is on fire
A burning heart
As if I have known it from the start
It was love at first time
No matter of time
Then I will make you mine

Yeah! Tap-dah-de-doe
Yeah! Tap-dah-de-doe
Yeah! Tap-dah-de-doe
That I would make you mine
Love is on fire

Love is on fire
A burning heart
As if I have known it from the start
It was love at first time
No matter of time
That I will make you mine

Yeah! Tap-dah-de-doe
Yeah! Tap-dah-de-doe
Yeah! Tap-dah-de-doe
That I would make you mine
Love is on fire

Tap-dah-de-doe
Yeah! Tap-dah-de-doe
It was love at first sight, a matter of time
That I would make you mine
Love is on fire!

Happiness

Shit vad jag älskar att göra folk glada. You get that warm fuzzy feeling in your stomach when you make someone happy and see how they smile. Om jag ser hur någon lyser upp och blir glad av det jag gjort blir jag själv glad. Och då brukar jag vara glad hela dagen om det inte kommer något i vägen för min glädje.

"Att ge glädje är att få glädje"

Dagen har varit helt okej. Undrar om Samhällsläraprovet gick bra? Modde var roligt men på textil kunde jag inte börja på mina vantar för skolan hade inga stickor :( Idag vet jag inte vad jag ska göra. En tur ut och gå/springa finns i alla fall med på schemat. Nästa vecka blir det PRAO. Ska vara på Ö-M Skola i köket. KULKUL!!! Sen blir det kanske stan nästa fredag eftersom det inte blivit av ännu.

Burning....

Har bränt några skivor på pappas dator eftersom Roxio tydligen bara gick att installera på en dator. Men pappas duger lika bra. Tidigare idag fixade jag makaronijox till mat. Jag har läst LITE på samhällsläraprovet men det måste hinnas med också för imorgon är det provdags. Pray for me....Med lite redigering would this one be lovley

Spricker ju för f*n snart....

FATTA ATT JAG FICK 8 I LÖPTESTET!!!!!! 8!!!!!!!! Hur stolt är man nu inte? Gränsen mot 7 gick vid 9.05 och jag sprang på exakt 9.05. Sprang t.o.m om en som kom i mål på 9.07. Nu kanske alla tycker att detta inte är mågot att vara stolt över men jag har superdålig kondis (och då menar jag SUPERdålig kondis) så det är något att vara stolt över för mig. Men hela dagen lät det som att Maria skulle och kolla upp hälen så det skulle inte bli något löptest men sen på maten avslöjar Kicka att Maria sagt att vi visst skulle ha löptest. Jäklar vilken omställning. Och Maria ansåg att eftersom alla tycktes veta att hon skull och kolla hälen så kunde hon ju säga det i centralradion nästa gång så fick ju alla reda på det då istället. HAHAHAHHA.

Nu ska jag vara totalt lat idag. Benen känns som gele och 50 kilos klossar på samma gång. Blir verkligen ingen springning för mig ikväll. På sin höjd en lugn promenad.

Har ni haft en bra dag då???

 

Ännu en oredigerad bild....

Off to bed

Imorgon blir det löptest. Usch fy och blä men jag antar att jag måste försöka mitt bästa. Maria tog typ livet av min mage idag. Mina magmuskler existerar knappt mer. Sen började vi på en ny dansrutin som verkar helt insane. Maria gjorde en konstig dans efteråt som jag verkligen hoppas att vi inte ska använda. Någonstans finns det en gräns.

Jag har även fotat idag. My inspiration is back and I hope it's here to stay. Men jag saknar Photoshop som f*n. Vad ska man nu använda?? Blir väl oredigerade om jag inte hittar något annat. Any tips??

Hoppas verkligen ni haft en bra dag och får en även imorgon. Ciao people!!!

 

Litet smakprov, den är oredigrad men jag tycker den duger ändå. Orkar inte leta fram någon bättre. Klockan är ändå 12.

Books I wish I had

Ursäkta att man vill bli lite älskad av Johanna Thydell

Hungerspelen av Suzanne Collins

Saknad: Jennie 3 år, Vad hände med Jennie? & Måste Jennie välja? av Caroline B. Cooney

Farsta fritt fall av Ulrika Lidbo

Skärseld av Simon Stranger

Piraternas fånge av Emily Diamand

Tretton skäl varför av Jay Asher

Synvilla
av Karina Berg Johansson

Komma över, Känslan av att hoppa & Ett litet hål i mörkret av Ingrid Olsson

Innan jag dör av Jenny Downham

Livet på en kylskåpsdörr av Alice Kupers

Jag är kvar hos er av Peter Pohl

Om jag stannar
av Gayle Forman

Frost av Maggie Stiefvater

Airhead, Att vara Nikki & Jagad av Meg Cabot

Macindaws fästningFången i Arrida, Cornmels Kungar & Sårad i Ödemarken av John Flanagan

Älskade Danny av Linzi Glass

Alla 6 Emma Harte-böckerna av Barbara Taylor Bradford

Modellsommar av Paulina Porizkova (supermodellen som bl.a. varit domare i Americas Next Top Model)

Konsten att vara otrogen på Facebook av Gunilla Bergensten

Utvald & Svart Ängel av P.C. Cast & Kristin Cast

Om man ändå hade en miljon.....

Om den inte kommer av sig själv, får jag väl försöka tvinga den då....

Detta funkar inte. Min inspiration har gått och gömt sig eller tagit semester eller något liknande. Så det är dags att jag skaffar tillbaka den för det här funkar inte längre. Bloggen känns tråkig och jag tycker att det syns på min uppdatering att jag inte är så motiverad och inspirerad. Dags att ta sig i kragen. Nu SKA det bli bättre.På bildfronten kommer inte så mycket nytt att komma. Mitt Photoshop stack ju och jag orkar inte med att lära mig något annat program just nu.

Positivt vs. Negativt

Här kommer lite positiva saker jag kom att tänka på just nu....

Eftersom jag använder Mozilla när jag bloggar använder jag det även när jag designar och när en design är under utveckling har jag upp ca. 10 flikar på samma gång vilket blir jobbigt när man hela tiden klickar fel. FATTA om det är skönt att jag bara har upp ungefär 2-3 nu för tiden då designfronten inte har något nytt att komma med.

Jag har jättemånga filmer jag inte sett ännu (jag har laddat ner ett antal, shhh...) och det ska bli kul att kolla dem med en kopp varm choklad nu när det börjar bli höst

Mitt rum är relativt städat.... (ett under om ni frågar mig)

Jag har kommit igång med motioneringen igen (jag vet inte vad jag ska skaffa för fritidssysselsättning?? HELP?? SOMEBODY???)

Jag har en superbra bok framför mig (av Nicholas Evans, han som skrev Mannen som kunde tala med hästar, som jag älskade och jag märker att den här kommer vara minst lika bra, TACK MAMMA som hittade den på loppis)

Vi (gänget) ska till stan på fredag för att gå på restaurang

Och lite negativa saker.....

Vi har löptest på torsdag (kommer att gå helt åt skogen p.g.a min usla kondis :S)

Det känns som att min fotoinspiration tagit en break, eller tagit en sen semester. Har typ ingen inspiration alls. Skulle vara roligt att samla ihop lite kompisar och köra någon form av fotodag (anyone who's up to it ;))

Om jag läser ut boken har jag inget kvar att läsa, jag är i desperat behov av nya böcker (seriöst). Kanske kan låna boken vi gav min kusin i födelsedagspresent??

Jag har inte träffat min kusin på länge (känns det som iaf)

Roxio (bränningsprogram) TOTALVÄGRAR att funka (daddy, please help me??)

JAG VILL HA NYA KLÄDER!!!!! (okej, sånt klagar väl alla på??)

Måndagar SUGER verkligen. Kan tyvärr inte hitta ens något positivt med måndagar (okej, rasterna, men ändå)

Det börjar bli på tiden....

...att jag introducerar min nya bloggdesign som jag knåpat med ett bra tag nu.

Jag är ganska nöjd men headern ser inte ut som jag önskar. Eftersom mitt Photoshop tog sitt pick och pack och stack kunde jag inte byta bakbrund i header utan fick öppna ett program på nätet (kan tipsa om det sen om nån vill veta?) och måla över allt. Det blev lite ojämnt och bilderna ser lite vita ut i kanten men det är det bästa jag kunde åstadkomma med begränsade medel.

Mina ändringar:

BlogLovin, Flickr, Svenskt Fotoforum (ny sida jag gått med på) och mitt Galleri (också ny sak) finns under Om Mig

Under Bloggar finns de flesta av bloggarna jag läser och det kan uppdateras med nya vartefter jag hittar nya jag gillar

Allt annat som Böcker, Filmer, Musik osv. innehåller samma som förr (det fanns i vänstra menyn förut)

Jag har som sagt fixat ett Galleri där jag kommer att lägga upp bilder men alla inlägg jag har bilder i kommer att finns under Pictures på bloggen

Mittemellan Annat och Om Mig finns en rad med punkter. Det är bara som utfyllnad så det är ingen länk eller något sådant

Sen är ju hela utseendet nytt. Jag har tillslut hittat en horisontell meny med drop-down länkar så jag är JÄVLIGT STOLT! Trodde aldrig jag skulle hitta en och när jag sen fann en hade jag STORA problem med att få det att funka. Men nu funkar det.

Så, vad tycker ni?? Kommentera gärna för det är kul att veta.

Just hemkommen efter en joggingtur....

Gudars om int de e skönt att va ut o spring. (MALAXDIALEKT)

Jag är otroligt dålig med det här med motion. Tänker i alla fall försöka börja nu igen. Sist slutade det med en enorm skoskav. Sen blev jag sjuk och fick en massa slem i halsen då jag skulle springa. Sen blev det sommar och då blev det lite sisådär (Molpecyklingarna var i alla fall ett plus, TACK KATARINA för att du stod ut med mig xD). Men nu SKA jag börja igen. Nåja, tillbaka till poängen med inlägget.

Det är otroligt skönt att springa. PÅ KVÄLLEN!!! På något sätt känns luften renare (kan ha något att göra med dagg och sånt?) och jag har lättare att andas. Mörkret är också ett plus. Folk har inte lika lätt att se vem man är. Musik är ett MÅSTE annars går man under. Eller sällskap funkar också men då ska man gå, jag klarar inte av att springa med sällskap. Vet inte varför.

Någon mer än jag som tycker bäst om att springa/gå/jogga (eller vad ni nu gör) på kvällen????

HAHAHAHAH OH MY GOD!!!!

Jag håller ju på att fixa med min testblogg och så skulle jag kolla hur det ska se ut när man kommenterat och gjorde det inte riktigt seriöst. Som bloggadress skrev jag blablabla.blogg.se och ni kan inte tro vad som häde när jag klickade på den länken sen i kommentarsrutan. DET KOM UPP EN RIKTIG BLOGG!!! Jag blev så paff att jag nästa föll av stolen. Någon använder tydligen en testblogg med det bloggnamnet. Och det är typ 22 kommentarer på sidan. JUST SÅ!!

Just thought you wanted to know, that's all :P

Nothing ever goes my way, now does it....

Sur för 1000 just nu. Datorn är slö, ett filmbränningsprogram jag fick av pappa funkade inte (för gammalt), CD-bränningsprogrammet funkar inte heller att installera (jobbar på det), mitt Photoshop är gone forever om pappa inte får något ryck och köper det till jul (SOM OM! dessutom är det jäkligt långt till jul :S), jag börjar få slut på böcker att läsa, mitt rum ser snart ut som före jag städade det, jag kunde inte fota idag för att det regnade och heller inte gå ut och gå, min lillebror är störande och värsta idioten. DO I NEED TO SAY MORE TO MAKE MYSELF CLEAR??!! Förlåt om jag klagar men this has been building up for a long time now and I needed to let it out. Borde man ta en dusch för att släppa ut lite av ilskan. Varmvatten brukar hjälpa? Ska fundera på det. Känns ändå lite fånigt om man skulle slå kudden. Music sure helps. Måste bara hitta nån bra låt.

Ska fortsätta min kväll nu. OCH sluta klaga. CIAO FOLKET!

Crazy On You - Heart

 

We may still have time
We might still get by
Every time I think about it I want to cry
With the bombs and the devil
And the kids keep coming
Nowhere to breathe easy... no time to be young

But I tell myself that I was doing alright
There's nothing left to do tonight
But go crazy on you
Crazy on you
Let me go crazy, crazy on you

My love is the evening breeze touching your skin
The gentle sweet singing of leaves in the wind
The whisper that calls, after you in the night
And kisses your ear in the early light

And you don't need to wonder, you're doing fine
And my love, the pleasure's mine
Let me go crazy on you
Crazy on you
Let me go crazy, crazy on you

Wild man's world is crying in pain
What you gonna to do when everybody's insane?
So afraid of one who's so afraid of you
What you gonna do?

Crazy on you
Crazy on you
Let me go crazy, crazy on you

I was a willow last night in my dream
I bent down over a clear running stream
I sang you the song that I heard up above
And you kept me alive with your sweet, flowing love

Crazy, yeah, crazy on you
Let me go crazy, crazy on you
Crazy on you
Crazy on you
Let me go crazy crazy on you, yeah

Crazy on you
Crazy on you
Let me go crazy, crazy on youHur konstigt det än låter så påminner denhär låten mig om Twilight. Eller första boken då, Om jag kunde drömma. Jag hade lånat den på biblioteket och börjat läsa den. Det var mitt under min "Heart-period" så jag lyssnade på denhär låten medan jag läste boken i bussen och sen när jag kom hem kröp jag upp i soffan och fortsatte lyssna på den medan jag läste klart boken. Musiken liksom vävdes in i orden och nu påminns jag alltid om Twilight när jag hör denhär. Dagen efter läste jag i alla fall om boken utan musik men den hänger fortfarande kvar.

Zoosk Girl - Flo Rida ft. T-Pain

 

Hey
Heeey
Heeey
Hey

I got the girl that I need with you
The girl that I want
I want the girl that do everything
But, I got the girl that don't
So I can get you you & you girl (uh huh)
Cause you're a Zoosk Girl (uh uh)
And I can have you screamin
Whoa oh oh

Hey hows ya panky ya poppin that good
I'm feeling myself while we doing them goods
The next best thing in the spotlight ,like that come from this rug
That body language I understand it
But it's to be understood
You keep on droppin' it & Ill keep you up
Empty my wallet baby I got bucks
How you get down theres parts of her body
Doing it slow yet deep though
I get around girl I know that you down
So why don't you work on your deep throat
Feelin ya flames, I know you on fire
I can't get rid of these people
Baby if you don't make me a believa
I'm so addicted to you when I see ya

I got the girl that I need with you
The girl that I want
I want the girl that do everything
But, I got the girl that don't
So if I can get you you & you girl (uh huh)
Cause you're a Zoosk Girl (uh uh)
& I can have you screamin
Whoa oh oh
So I can get you you & you girl
Whoa oh oh
Cause you're a Zoosk Zoosk Zoosk Girl
Whoa oh oh
So I can get you you & you girl
Whoa oh oh
Cause you're a Zoosk Zoosk Zoosk Girl
Whoa oh oh

Hey hey hey
Not wasting my time, she gotta be Zoosk
Walkin' & talkin', they know she the truth
All the way down with the freak attitude
Breakin' you loose when she walk in the room
Sweet than you like you ain't got a clue
If I forgive her, she's sweeter perscue
What are you doing with body on you
Lil mama ain't sure, but she's hotter than June
I gotta have her no way can I rest
Wake up my people, want only the best
Never no tease, and want to impress
Baby need help to get rid of my stress
Bounce off her clothes, & off with that dress
Only one go, let's show her the best
Shorty the flyer, chicken can dance
She gotta be Zoosk, and nothing less

I got the girl that I need with you
The girl that I want
I want the girl that do everything
But, I got the girl that don't
So if I can get you you & you girl (uh huh)
Cause you're a Zoosk Girl (uh uh)
& I can have you screamin
Whoa oh oh
So I can get you you & you girl
Whoa oh oh
Cause you're a Zoosk Zoosk Zoosk Girl
Whoa oh oh
So I can get you you & you girl
Whoa oh oh
Cause you're a Zoosk Zoosk Zoosk Girl
Whoa oh oh

From the A.M. to the P.M.
From the night until the morning
I get up and I come up
Anytime she calls me
Because I give it to my lady
Anyway she want it
Licky up and Licky down
Now le-lets get it starte

From the A.M. to the P.M.
From the night until the morning
I get up and I come up
Anytime he calls me
Because I give it to my baby
Anyway he wants me
Lick me up Li-Lick me down
Now le-lets get it started

I got the girl that I need with you
The girl that I want
I want the girl that do everything
But, I got the girl that don't
So if I can get you you & you girl (uh huh)
Cause you're a Zoosk Girl (uh uh)
And I can have you screamin'
Whoa oh oh
So I can get you you & you girl
Whoa oh oh
Cause you're a Zoosk Zoosk Zoosk Girl
Whoa oh oh
So I can get you you & you girl
Whoa oh oh
Cause you're a Zoosk Zoosk Zoosk Girl
Whoa oh oh

Crushcrushcrush - Paramore

 


I got a lot to say to you
Yeah, I got a lot to say
I noticed your eyes are always glued to me
Keeping them here
And it makes no sense at all

They taped over your mouth
Scribbled out the truth with their lies
You little spies

They taped over your mouth
Scribbled out the truth with their lies
You little spies

Crush, crush, crush
Crush, Crush
(Two, three, four)

Nothing compares to
A quiet evening alone
Just the one, two
I was just counting on

That never happens
I guess I'm dreaming again
Let's be more than this

If you want to play it like a game
Well, come on, come on, let's play
'Cause I'd rather waste my life pretending
Than have to forget you for one whole minute

The taped over your mouth
Scribbled out the truth with their lies
You little spies

The taped over you mouth
Scribbled out the truth with their lies
You little spies

Crush, crush, crush
Crush, crush
(Two, three,four)

Nothing compares to
A quiet evening alone
Just the one, two
I was just counting on

That never happens
I guess I'm dreaming again
Let's be more than this now

Rock and roll, baby
Don't you know
They we're all alone now
I need something to sing about

Rock and roll, hey
Don't you know, baby
We're all alone now?
I need something to sing about

Rock and roll, hey
Don't you know, baby
We're all alone now
Give me something to sing about

Nothing compares to
A quiet evening alone
Just the one, two
I was just counting on

That never happens
I guess I'm dreaming again
Let's be more than
No, oh

Nothing compares to
A quiet evening alone
Just the one, two
I was just counting on

That never happens
I guess I'm dreaming again
Let's be more than
More than this

.......

Har öppnat Nytt inlägg rutan typ 20 ggr men har inte haft något vettigt att skriva. Jag lever men vill inte hålla på och skriva en massa onödiga inlägg. Vi kan kalla det en liten bloggtorka. Kan ha något med mina tankar att göra lite. Ska ge er en "dagens låt" och sen ta mig i säng.

Kramar!

Well, why not.... I could try :P

Kemiförhör. Massa konstiga matteuppgifter. Musiklyssning. Klasströjsbestämmelser. Samhällssnack. Studiehandledningstest. Finskatext. God mat. Skojiga raster.

That pretty much describes my schoolday. How was yours?? Sen kom jag hem, åt och nån gång kom Jennie hit. Kulkul!! Vi pratade lite om allt och inget. Sen for hon hem :/ HAr hunnit sticka flera centimeter också :P Imorgon blir det mycket tillval och två andra timmar.

Caroline, jag behöver ett mail med önskemål och om du vill ha, bilder. Skicka det till malin.ahman@hotmail.com. Jag kan inte lova något men jag ska försöka. Tack för berömmet :)

dot dot dot

Idag har varit en "jag har inte gjort något-dag". Datorn har varit enda jag ägnat speciellt mycket tid åt. Jag har ätit. Jag har stickat (som Jenny sa i fredags: "Mommostatusen höjd" elr något liknande). Jag har tänkt. Jag har lyssnat på musik. Igår städade jag rummet. Måste medge att det är skönt att det är rent. Vilket det inte kommer att vara så värst länge. Igår hade lillebror kalas också. Var väl okej. Fick träffa min kusin iaf. Funderar på att gå en promenad. Om jag inte upptäcker att telefonen är död. Då vet jag inte om jag vill gå. Musik eller sällskap är ett måste på promenader. Och nu orkar jag inte skriva mer. Kommer det ett till inlägg?? Svaret får bli kanske. Beror på om jag blir på bättre blogghumör eller inte.

Btw, jag vet något ni inte kan klå så lätt. Över 870 inlägg på BlogLovin. Beat that!! :P

Whine Up - Kat DeLuna ft. Elephant Man

 

It's summertime
Ladies looking hot
Shaking up what they've got
Elephant Man and Kat, c'mon

Sense is telling me you're looking
I can feel it on my skin (Whoa)
Boy I wonder what would happen
If I trip and let you in
Don't get shook my my aggression
I just might be the one
Let's skip this conversation
Just whine your body up

(Ha ha ha)
Don't wanna wait no more
(Ha ha ha)
You got what I'm searching for

Cuz I'm feeling your vibing
I'm riding high is exotic
And I want you, I want you here
Pull me closer and closer and
Hold me tight to your body
I wanna feel you, I wanna feel you near

Whine up, whine up, whine up, oye!
Whine up, whine up, whine up, oye!
Whine up, whine up, whine up, oye!
Whine up, whine up, whine up, oye!

A ese nene lo tengo trikiao (oye)
Cuando lo bailo lo bailo de lao
Y lo empujo lo tengo tumbao
Con mis caderas lo tengo amansao wind!

Boy keep doing what you're doing get me hot
Winding up your body you don't have to stop
My temperature is rising want you more than before
It's an animal attraction, whine your body up

(Ha ha ha)
It's the magic on the floor
(Ha ha ha)
I don't wanna wait no more

Cuz I'm feeling your vibing
I'm riding high is exotic
And I want you (and i want you too), I want you (and I want you too) here
Pull me closer and closer (closer and closer) and
Hold me tight to your body
I wanna feel you (I wanna feel you too), I wanna feel you near

Whine up, whine up, whine up, oye!
Whine up, whine up, whine up, oye!
Whine up, whine up, whine up, oye!
Whine up, whine up, whine up, oye!

Right here
now bring your body to me right here
she's got the finest body I fear
shake your booty off
shake it off in high gear
and she runs her fingers to my ear
and all the black mons got white fear
and she shakes her booty right here
now pump up the volume right here

(woah woah woah)
It's rifing
(woah woah woah)
Give me the whine now

C'mon!

Whine up, whine up, whine up, oye!
Whine up, whine up, whine up, oye!
Whine up, whine up, whine up, oye!
Whine up, whine up, whine up, oye!
[3x]

Answer....

ellie om Till alla er...:

Hej!
Jo, jag undrar hur du gjorde för att få samma utseende på sidan även när du klickar dig till en kategori, för mig fungerar det inte alls. :/


Alltså, jag antar att du menar att jag har två menykolumner även på kategorisidan och på inläggssidan osv. Det är egentligen ganska enkelt.

I kodmallen går du in och fixar allt klart på "förstasidan" och sen tar du koderna du använt (t.ex. om du har två menykolumner) och kopierar den koden/de koderna för att sedan klistra in dem på samma ställe i de andra mallarna. Om du ska ha en dropdownmeny gör du likadant. Även om du ska ha bilder i menyn gör du samma.

Hoppas du fattade :P

Avundsjuk?

Kom just hem från stan med lite smått och gott, inga kläder dock. Min lillebror fick sin telefon idag, dock inte en Jet utan en Galaxy 3. Är jag avundsjuk? Ja, lite men jag har kommit fram till att jag inte gillar Samsung lika mycket som Nokia. Nästa telefon blir en Sony Ericsson iaf, för dom har så snygga. Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro är hur snygg som helst men vanliga Mini är ju också okej. Satio har dom tydligen slutat med, som jag tyckte verkade så bra :S Well, nu ska jag sluta med telefonsnack. Bara en fråga: Vad har ni för telefon och gillar ni den eller har ni siktet inställt på någon annan?? TELL ME!!! :PMy dreamphone right now ;)

Natteravn - Rasmus Seebach


Jeg flakker rundt,
jeg ved ikke hvor jeg hører til,
hey, endnu en tur i byen,
hva' fanden skal det føre til.
alt for længe har jeg været natteravn,
så mange smukke mennesker,
i indre København,
ser en silhuet, du forsvinder med det samme,
hvor er du nu, hvor er du nu.
Kærligheden kalder nu i nat, kalder du,
her er for meget larm, kan ikke høre dig, uhuu..

Kærligheden kalder nu i nat, kalder du,
jeg finder dig, jeg ser dig for mig selvom jeg ikk' kender dit navn.
Jeg kalder på dig,
jeg kalder på dig,
ja, jeg kalder på dig,
jeg kalder på dig,
ja, jeg kalder på dig,
jeg kalder på dig,
ja, jeg kalder på dig,
jeg kalder på dig.

Står her igen,
og brænder mine penge af,
jeg ser dig ude i mængden,
og skipper lige et hjerteslag,
alt forlænge har jeg været natteravn,
så mange smukke piger her
i indre København.
ser en silhuet, du forsvinder med det samme,
hvor er du nu, hvor er du nu.

Kærligheden kalder nu i nat, kalder du,
her er for meget larm, kan ikke høre dig, uhuu..
Kærligheden kalder nu i nat, kalder du,
jeg finder dig, jeg ser dig for mig selvom jeg ikk' kender dit navn.

Jeg kalder på dig,
jeg kalder på dig,
ja, jeg kalder på dig,
jeg kalder på dig,
Alt forlænge har jeg været natteravn,
i indre København
ser en silhuet, du forsvinder med det samme,
hvor er du nu, hvor er du nu.

Jeg kalder på dig,
jeg kalder på dig,
ja, jeg kalder på dig,
jeg kalder.
ja, jeg kalder på dig,
jeg kalder på dig,
ja, jeg kalder på dig,
jeg kalder på dig,
ja, jeg kalder, kalder,
ja, jeg kalder på dig,
ja, jeg kalder, kalder,
ja, jeg kalder på dig.

I'm learning .... the hard way

Kul skoldag. På husse gjorde vi god mat och på bildkonst fick jag klart bilden. Ganska nöjd blev jag iaf :P

Min bloggdesign har satt sig på tvären igen. Håller på att fixa det nu, men det kommer att ta länge innan jag är färdig :P Råkade dessutom radera en hel massa av den :S Ska fortsätta en stund till men sen blir det att stänga av datorn. Måste fixa PRAO också nån dag.....

Morgondagens glädjeämne = SHOWDANCE!!!! ;)Kardemummaknappar ♥ Recetet hittar ni HÄR

If I Had You - Adam Lambert

 


So I got my boots on,
Got the right amount of leather
And I'm doing me up
With a black colored liner
And I'm working my strut
But I know it don't matter
All we need in this world
Is some love

There's a thin line
Between the dark side
And the light side
Baby tonight
It's a struggle
Gotta rumble,
Tryin' to find it

But if I had you,
That would be the only thing I'd ever need
Yeah if I had you,
Then money fame and fortune never could compete
If I had you,
Life would be a party, it'd be ecstasy
Yeah if I had you
You y-y-y-y do y-y-y-y-y do y-y-y-y-y do
If I had you

From New York to LA
Getting high
Rock and rolling
Get a room trash it up
'til it's ten in the morning
Girls in stripper heels,
Boys rolling in Maserati's
What they need in this world is some love

There's a thin line
Between the wild time
And a flat-line
Baby tonight
It's a struggle
Gotta rumble
Tryin' to find it

But if I had you,
That would be the only thing I'd ever need
Yeah if I had you,
Then money fame and fortune never could compete
If I had you,
Life would be a party, it'd be ecstasy
Yeah if I had you
You y-y-y-y do y-y-y-y-y do y-y-y-y-y do
If I had

The flashing of the lights
It might feel so good
But I got you stuck on my mind, yeah
The flashing and the stage
It might get me high
But it don't mean a thing tonight

That would be the only thing I'd ever need
Yeah if I had you,
Then money fame and fortune never could compete
If I had you,
Life would be a party it'd be ecstasy
Yeah if I had you
You y-y-y-y do y-y-y-y-y do y-y-y-y-y do
If I had you

That would be the only thing I'd ever need
Yeah if I had you,
Then money fame and fortune never could compete (never could compete with you)
If I had you,
Life would be a party, it'd be ecstasy (it'd be ecstasy with you)
Yeah if I had you
You y-y-y-y do y-y-y-y-y do y-y-y-y-y do
If I had you

Center Stage

Jody Sawyer har lyckats. Hon har kommit in på American Ballet Academy, mot alla odds. Men hon är tvungen att kämpa hårt för att få vara med i Workshopen vid årets slut. Efter Workshopen och delvis baserad på den kommer Jonathan Reeves att bestämma vem han tar in som ballerina till ABA. Jody's rumskompisar blir Eva Rodriguez och Maureen Cummings. Maureen är klassens toppelev och Eva är en tjej med stor attityd, som också var tillräckligt duktig att dansa. Hon lär också känna Eric, Charlie och Sergei. Proffsdansaren Cooper Nielsen blir även en bekantskap efter att hon träffat honom på en fest som ordnats av ABA. På samma fest springer Jim Gordon in i Maureen och faller som en fura för henne. Jody får problem ganska snabbt eftersom hennes fötter inte riktigt är som dom borde. En dag tar Jonathan Reeves in henne på sitt kontor. Där förklarar han att han inte tänker "casta" henne för workshopen om hon inte blir bättre. Och det snabbt. Eva får nog av all kritik och drar med Jody, Charlie, Eric och Sergei till en dansklubb. Maureen däremot följer med Jim på bowling, fast hon aldrig bowlat förut. Kvällen slutar bra för alla men dagen efter får de fem från klubben en utskällning och tvingas tvätta speglar under glada skratt medan Maureen bråkar med sin mor. Någon vecka senare tar Jody en Jazz lektion för att återupptäcka glädjen i att dansa. På samma lektion finns Cooper som efteråt tar med henne på en motorcykeltur och sen förför henne hemma i sin lägenhet.

När listorna för workshopen kommer upp får Maureen huvudrollen i Jonathans balett och Jody får huvudrollen i en ny uppsättning som Cooper ska koreografera. På Erics födelsedag åker de iväg allihopa, även Maureen och Jim hänger med. Repetitionerna fortsätter och Maureen får en svacka. Jody går och tittar på Coopers dansframträdande men blir totalt ignorerad. Nästa dag säger hon emot Cooper som blir tvärarg och det blir Charlie som är där och stöder henne. Emily, en av Maureens vänner, blir hemskickad av Jonathan p.g.a. sin vikt och Jim upptäcker i samma veva att Maureen inte behåller allt hon äter för att hålla vikten på plats. De börjar bråka om det och hon blir arg på honom. Eric skadar sig och Maureen kommer fram till att hon inte kan må bra eftersom hon önskade att det var hon som skadat sig. Hon och Jim försonas. Sen är Dagen D här. Jonathans balett börjar med en liten ändring. Eva har huvudrollen eftersom Maureen inte orkar hålla skenet uppe längre, något hon förklarar för sin mor. Coopers balett blir en succé och de får stående ovasioner. Sen är det dags för Jonathans beslut. Men Cooper avslöjar för Jody att han tänker starta sitt eget "Ballet Company" och ber henne arbeta för honom istället. Så vad ska Jody välja? Och blir det Charlie eller Cooper hon väljer tillslut?

Jody Sawyer spelas av Amanda Schull
Eva Rodriguez spelas av Zoe Saldana
Maureen Cummings spelas av Susan May Pratt
Cooper Nielsen spelas av Ethan Stiefel
Charlie Sims spelas av Sascha Radetsky
Eric Jones spelas av Shakiem Evans
Sergei spelas av Ilia Kulik
Jim Gordon spelas av Eion Bailey
Jonathan Reeves spelas av Peter Gallagher

Filmen är inspelad 2000, 115 minuter lång och från 13 år.

Jody Sawyer har lyckats. Hon har kommit in på American Ballet Academy, mot alla odds. Men hon är tvungen att kämpa hårt för att få vara med i Workshopen vid årets slut. Efter Workshopen och delvis baserad på den kommer Jonathan Reeves att bestämma vem han tar in som ballerina till ABA. Jodie's rumskompisar blir Eva Rodriguez och Maureen Cummings. Maureen är klassens toppelev och Eva är en tjej med stor attityd, som också var tillräckligt duktig att dansa. Hon lär också känna Eric, Charlie och Sergei. Proffsdansaren Cooper Nielsen blir även en bekantskap efter att hon träffat honom på en fest som ordnats av ABA. På samma fest springer Jim Gordon in i Maureen och faller som en fura för henne. Jodie får problem eftersom hennes fötter inte riktigt är som dom borde. En dag tar Jonathan Reeves in henne på sitt kontor. Där förklarar han att han inte tänker "casta" henne för workshopen om hon inte blir bättre. Och det snabbt. Eva får nog och drar med Jodie, Charlie, Eric och Sergei till en dansklubb. Maureen däremot följer med Jim på bowling, fast hon aldrig bowlat förut. Kvällen slutar bra för båda två men dagen efter får de fem från klubben en utskällning och tvingas tvätta speglar medan Maureen bråkar med sin mor. Senare tar Jodie en Jazz lektion för att återupptäcka glädjen i att dansa. På samma lektion finns Cooper som efter lektionen tar med henne på en motorcykeltur och sen förför henne hemma i sin lägenhet. När listorna för workshopen kommer upp får Maureen huvudrollen i Jonathans balett och Jodie får huvudrollen i en ny uppsättning som Cooper ska koreografera.

For once....

Okej dag, alla måndagar suger men whatever. Fick dessutom hem skolfotona idag. And for once I'm okey with my photo. Minns inte att jag skulle ha gillat något annat skolfoto men dehär dög. Det var inte bra men det dög. Klassbilden var lite värre än det enskilda men jag är inte besviken för det. På tal om foton, jag borde beställa bilder från iFolor eller nåt. Jag har en massa bilder men inga utskrivna. Dock grämer jag mig över alla bilder som ska gås igenom :S Imorgon blir iaf bättre. Då har jag bildkonst ♥ Håller på att rita en bild som är superrolig att rita..... Allt blir så kul då :PThe road to home :P

Cooler Than Me - Mike Posner

 

(Sången börjar vid 1.01)

 

If I could write you a song
And make you fall in love
I would already have you up under my arm
I used to pull all my tricks
I hope that you like this
But you probably won't
You think you're cooler than me

You got designer shades
Just to hide your face and
You wear them around like
You're cooler than me
And you never say hey
Or remember my name
It's probably cuz
You think you're cooler than me

You got your hot crowd
Shoes on your feet
And you wear them around
Like they it shit
But you don't know
The way that you look
When your steps
Make
That
Much
Noise

Shh I got you
All figured out
You need everyone's eyes
Just to feel seen
Behind your make-up
Nobody knows
Who you even are
Who do you think that you are?

If I could write you a song
And make you fall in love
I would already have you up under my arm
I used to pull all my tricks
I hope that you like this
But you probably won't
You think you're cooler than me

You got designer shades
Just to hide your face and
You wear them around like
You're cooler than me
And you never say hey
Or remember my name
It's probably cuz
You think you're cooler than me

You got your hot crowd
Switching your walk
And you don't even look when you pass by
But you don't know
The way that you look
When your steps
Make
That
Much
Noise

Shh I got you
All figured out
You need everyone's eyes
Just to feel seen
Behind your make-up
Nobody knows
Who you even are
Who do you think that you are?

'Cause it sure seems
('Cause it sure seems)
You got no doubt
(That you got no doubt)
But we all see
(We all see)
You got your head in the clouds
(Clouds)

If I could write you a song
And make you fall in love
I would already have you up under my arm
I used to pull all my tricks
I hope that you like this
But you probably won't
You think you're cooler than me

You got designer shades
Just to hide your face and
You wear them around like
You're cooler than me
And you never say hey
Or remember my name
It's probably cuz
You think you're cooler than me

Filmdagen nr. 1

Igår såg jag på flera filmer. Vissa hade jag sett början på, andra slutet och några såg jag hela filmen från början till slut.

The Young Victoria
(såg slutet på den, såg början i torsdags) = jättebra film, I liked it och Emily Blunt passar i huvudrollen
Saturday Night Fever (såg början) = fattar verkligen inte poängen riktigt; okej, John Travolta var snyggre förr men filmen har konstig handling och jag förstår inte vad "the fuzz is all about"
Center Stage (såg hela) = Bra film och jag gillade handlingen men jag fattade mig inte riktigt på baletten, alla såg ut att vara riktigt bra fast vissa inte var det? Guess I don't have the eye for those things :P
Step Up 2 The Streets (såg hela) = Bra film, rolig handling, snygg kille och super koreografi. What more is there to say?

Sen hann jag med en promenad också. Och gjorde omelett. That pretty much describes my day :P How was yours?

Stamp On The Ground - Italo Brothers

 


Stamp on the ground
Jump, Jump, Jump, Jump
Moving all around
Tep tep da dow
Stamp on the ground
Jump, Jump, Jump, Jump
Moving all around
We're jumping all around

Dåp dåp dåp dåp dåp ...

Jumping all around

DROP THE BEAT

We're jumping all around

Dåp dåp dåp dåp dåp ...

We're sending out an invitation
to everyone in every nation.
But don't sleep get on the run
Stop thinkin' and have some fun!

Stamp on the ground
Jump, Jump, Jump, Jump
Moving all around
Tep tep da dow
Stamp on the ground
Jump, Jump, Jump, Jump
Moving all around
We're jumping all around

Stamp on the ground
Jump, Jump, Jump, Jump
Moving all around
Tep tep da dow
Stamp on the ground
Jump, Jump, Jump, Jump
Moving all around
We're jumping all around

Dåp dåp dåp dåp dåp ...

DROP THE BEAT

So come and join our love foundation
Go feel the heat, the sweet vibration
'Cause we are about to ignite
And we wanna go out tonight!

Dåp dåp dåp ...

Jumping all around

DROP THE BEAT

Jumping all around

Dåp dåp dåp dåp dåp ...

Jumping all around

Till alla er...

....som när ni vill ha en ny design sitter och funderar, provar, tänker, gör fel, provar igen och igen och igen och inte fattar vad ni gör fel tills ni får det att funka. Och ibland fattar ni inte ens hur ni fick det att funka så då får ni sitta och göra om allt nästa gång ni vill ha en ny design.

Till alla er ska jag tipsa om ett inlägg som åtminstone jag kommer ha hjälp av. Fattade faktiskt inte ens hälften av alla blogg.se's koder före men nu fattar jag genast mer. Nu talar jag om koderna i stilmallen, inte kodmallen. Tescho har i alla fall gjort ett inlägg som går genom ALLA koder i stillmallen. Inlägget hittar ni HÄR. Hon har även många guider och tips om annat inom bloggdesign. Det hittar ni HÄR. Och så säljer hon designer och delar ut gratisdesigner som ni bl.a. hittar HÄR. Flera av hennes inlägg har hjälpt mig enormt och hon är otrolig som lägger ner tid på att hjälpa andra att bli bättre. Tack för att du finns!!!

Molpe yesterday....

Igår efter skolan for jag till Molpe med Katarina och Annika, Say Reh och Erik. Hade jättekul, vi såg film, gick till Mölle, såg mera film och hade allmänt kul. Katarinas mamma kom efter oss runt kl 10 men inga sura miner här inte.

Idag ska jag bara ta det lugnt och slappa typ. Kanske en promenad, lite fotografering och någon film. Om inte Katarina meddelar något. Katarina, om du ser det här: Ring mej om ni känner för att komma hit ;)Från sist min kamera hängde med ut

La La La - Auburn ft. Iyaz

 

La La La La La La...


Can't even hang out with friends
Without ya blowin up my phone
Why you all in my ear?
Like where am I and when am I coming home
Why you listening to your friends?
They dont wanna see us be
Boy you better take it slow
Or I'll be history

You've got to give me my space
So quick to calling my name
Boy you better recognize
My love is one of a kind
You drive me up to the ceiling
Boy there's no need for the screaming
You know that you are my world
But I'm sick and tired of the

La La La La La
That's all I hear you saying
La La La La La
Tired of the complaining
La La La La La La La La La La La
So why you up in my ear?

So I went out to the club
I just wanna have some fun
I guess someone told you
I was with some other boy
Cause when I got back home
Put my foot through the door
All the lights came on
Then came the La La La La

You've got to give me my space
So quick to calling my name
Boy you better recognize
My love is one of a kind
You drive me up to the ceiling
Boy there's no need for the screaming
You know that you are my world
But I'm sick and tired of the

La La La La La
That's all I hear you saying
La La La La La
Tired of the complaining
La La La La La La La La La La La
So why you up in my ear?

Why you up in my ear? (6x)

La La La La La
That's all I hear you saying
La La La La La
Tired of the complaining
La La La La La La La La La La La
So why you up in my ear?

La La La La La La La La La...

So why you up in my ear?

3 olika kakor av samma deg

Grunddeg:
ca 60 st.

5 dl vetemjöl
1 dl strösocker
200 g smör
1 msk vatten

(Man KAN göra degen i matberedare men jag gjorde den för hand så det är så jag skriver receptet)

Finfördela smöret i mjölet och sockret med fingertopparna och tillsätt vattnet för att sedan snabbt arbeta ihop allt till en deg. Dela den sen i 3 delar och smaksätt den enligt följande:

Kardemummaknappar:

1/3 sats grunddeg
2 tsk finstött kardemumma
2 tsk strösocker

Dela degen i två bitar och rulla två längder, ca 2 cm tjocka. Rulla dem sedan i kardemumma-socker blandningen på en skärbräda. Skär i 2 cm tjocka bitar, lägg dem på en plåt och tryck till lite i mitten.

Chokladbollar:

1/3 sats grunddeg
2 msk kakao
25 g mörk choklad

Blanda kakao i degen och skär chokladen i små bitar. Dela sen degen i två bitar som du rullar till ländger, ca 30 cm långa. Skär i 2 cm tjocka bitar och rulla till kulor. Stick sen ner en chokladbit i varje kaka.

Kanel- och kolakakor:

1/3 sats grunddeg
1 tsk vaniljsocker
½ msk ljus sirap
1 tsk kanel

Blanda degen med vaniljsocker, sirap och kanel för att sedan dela den i två bitar som du rullar till två längder, ca 2 cm tjocka. Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper och platta ut dem till 3 cm breda längder. Skär dem sen i snittar direkt efter gräddningen.

Alla kakorna gräddas mitt i ugnen (200°) i ca. 10 minuter


(klicka på bilderna för större format)

Kardemummaknappar/Chokladbollar

Mina ben!!!

Jag trodde att jag skulle vara stel och "limin" efter showdance och fotboll igår men jag kom upp ur sängen (visst, jag hade lite problem och tvingade mjuka upp mig men upp ur sängen kom jag) men NU efter attt ha haft gymnastik idag igen är mina ben stela som sa*an. En promenad är välbehövlig. Men först ska jag redigera lite bilder på vad jag bakade igår. Och så ska ni få receptet på det.

 

Bjuder på en bild som jag laddade upp på Flickr för några dagar sen....

Alla säger grattis....

till min lillebror :P Han fyller år idag i alla fall. En telefon ska han få. En Samsung Jet vill han ha och när vi kom till Elgiganten hade dom inga i lager. Ingen annan affär sålde Jet överhuvudtaget så han får vänta en vecka på den.

Har haft showdance idag. Mina lår fick sig en rejäl omgång av Maria som verkligen inte gav sig. Tiden får utvisa om jag kommer ur sängen imorgon. Sen hade vi fotbollsuttagning. Vi var ca 21 men hon behöver max 16 så några faller bort. Kändes som att jag inte klarade mig så bra så jag vet inte om jag ska hoppas eller inte. Sen har dagen varit precis som alla andra onsdagar i övrigt. Och den fortsätter så. Jag ska knappast göra något speciellt. Kanske en promenad nu när jag har slutat att ha i halsen. ONLY TIME WILL TELL!!! See ya all!

Maniac - Girlicious

 

Lock me up, lock me up, lock me up up up
Lock me up, lock me up, lock me up up up

[Chrystina]
I got a love disorder sick from paranoia
Cause my hearts been broken before ya
I need some anesthetic cause I start to panic
When the feelings get too familiar
And then I get that itch
And my eyes begin to twitch
Dr. Jekyll Mrs. Hyde
Someone is taking over

The walls are shaking now Im paranoid
Can someone stop the noise in my head
Wow-Oh-Wow-Oh
The clock is ticking Im about to crack
Just like a maniac on the eh-edge

No-Oh-Wow-O-Wow-Uh-Oh-Oh-Wow-O-Uh-Oh-Oh-Wow-Oh-Wow-Uh-Oh, A Maniac

No-Oh-Wow-O-Wow-Uh-Oh-Oh-Wow-O-Uh-Oh-Oh-Wow-Oh-Wow-Uh-Oh, A Maniac

[Nichole]
Psycho-logic could be schizophrenic
But all I know is I dont remember
Where they took my feelings, I still mend the whispers
Is it cold cause I got the shivers
Cant feel my finger tips, saying things that dont exist
Dr. Jekyll Mrs. Hyde
Which one is taking over

The walls are shaking now Im paranoid
Can someone stop the noise in my head
Wow-Oh-Wow-Oh
The clock is ticking Im about to crack
Just like a maniac on the eh-eh-eh-edge

No-Oh-Wow-O-Wow-Uh-Oh-Oh-Wow-O-Uh-Oh-Oh-Wow-Oh-Wow-Uh-Oh, A Maniac
No-Oh-Wow-O-Wow-Uh-Oh-Oh-Wow-O-Uh-Oh-Oh-Wow-Oh-Wow-Uh-Oh, A Maniac

[Natalie]
Wah, Wah, Wah, Wah
I need a doctor
Blah, Blah, Blah, Blah
Ca-Ca-Ca-Crazy
La, La, La, La
There goes the neighborho-uh-od
The neighborho-uh-od
They should

Lock me up, lock me up up up (Uhh-oohh)
Lock me up, lock me up up up (Ohhhh)

The walls are shaking now Im paranoid (Para-nooooo-id)
Can someone stop the noise in my head
Wow-Oh-Wow-Oh
The clock is ticking Im about to crack (About to cra-yak)
Just like a maniac on the eh-edge

No-Oh-Wow-O-Wow-Uh-Oh-Oh-Wow-O-Uh-Oh-Oh-Wow-Oh-Wow-Uh-Oh, (Ohhhh-Woow) A Maniac
No-Oh-Wow-O-Wow-Uh-Oh-Oh-Wow-O-Uh-Oh-Oh-Wow-Oh-Wow-Uh-Oh, (Ohhhh-Woow) A Maniac (A Maniac)

Lock me up, lock me up, lock me up up up
Lock me up, lock me up, lock me up up up

Lock me up, lock me up, lock me up up up
Lock me up, lock me up, lock me up up up

Golden StarDust

Mitt lilla liv i den stora världen. Inget speciellt, men det enda jag har!

RSS 2.0