MIA again. No reason

Nothing what so ever har hänt mig, jag lovar. Jag har bara inte bloggat.

Det har varit självständighetsdagen. Jag gjorde inte mycket. Hade en urge att åka till kyrkogården och se på ljusen och liksom pay my respects to the guys that made our independence possible back in the days. Eller nåt, men tji fick jag där, för ingen annan hade lust så jag fick inte ens skjuss...I fredags for jag till stan. Hade äntligen tid att ta mig till min lokala garnaffär, där jag egentligen älskar att vara, men inte alls hunnit kika in till sedan typ förra året någon gång. Felt so stupid, men nu är jag back on track. Sen köpte jag en enorm pepparkaksform in the shape of a heart på Anttila (tack K som hittade det) och så blev de off swimming. Av något roligt sammanträffande så var Svante också där, så han hängde på oss. För mig och K blev det sammanlagt 1,5 km, blandat med prat, skratt och Svante ;)

Igår blev det pepparkaksbak. Pem och Jesper turned up, och likaså Svante. Vi bakade pepparkakor i all sköns ro, med en massa skratt och annat. Sen blev det glögg och så låg vi på min säng i en hög och pratade om saker, varav vissa kan upprepas här och andra inte kan. Fick en liten mood dip då de for, för jag skulle gärna haft dem stanna länge... Såg på Downton Abbey på kvällen och tror att det hjälpte. Lite i alla fall :P

Och idag tänker jag inte ens prata om. Kan bara hoppas att något kommer turn up ikväll. Maybe I'll make it happen, om jag orkar. Annars blir det som det blir.

It's December!

Helt plötsligt, out of nowhere, så har kalendern slagit om till december. Min födelsemånad. Och jag som tyckte att det var sommarlov för bara en månad sen. Tiden går fort, fast man inte riktigt tänker på det. Den bara flyger iväg, och lämnar en bakom. Snart har jag gått ut halva tvåan, och sen är det bara ca. ett år kvar före jag är abiturient. Sedan skriver jag studenten, och BOOM! Allt är klart och så ska man vidare. Skrämmande!

På tal om annat, så hade jag en väldigt rolig och spontan kväll ikväll. Har inte blivit så många av dem, allt ska planeras så att det passar. Men ikväll så bara hände det. Sånt är också kul! Platsen för min spontana träff råkar vara i kyrkhemmet, vilket inte riktigt ger er en autentisk bild, men that's the case. Träffade S.där, för att jobba på ett litet projekt, men det blev mera att vi pratade, skrattade och bara gjorde det som föll oss in. När vi var klara gick vi en bit, och jag träffade en friare vid namn Fenix. Han var en väldigt stilig svart herre, med väldigt vacker päls på sig. Men han var inte riktigt min typ. Don't get me wrong, I like cats, men han blev lite påstridig då han skulle upp och stå på min axel hela tiden ;) Rolig kväll, glad att jag får ta den med mig in i den nya veckan!!

Golden StarDust

Mitt lilla liv i den stora världen. Inget speciellt, men det enda jag har!

RSS 2.0