Frånvarorapport not needed

Börjar ha gått ca två veckor sedan jag senast bloggade nu. Ingen aning om varför det gått så länge. Kanske för att jag haft annat för mig..... Nåja, provveckorna börjar snart (på måndag för att vara exakt) och jag vet inte om jag kommer orka blogga då. Sen börjar ny peiod om tre veckor och den torsdagen far jag på KulturKarnevalen och är där till söndagen. Så det beror bara på om jag har något vettigt att säga er. Då kanske jag bloggar. Stora kramar!!

STRESS STRESS STRESS

Är ni intresserade av vad jag gjort efter skolan? Verkligen? Är ni? Men vad bra!!

Nåja. Efter två timmar innebandy (av innesporter, min värsta mardröm. Det finns ju ingen chans att någon hinner med den där lilla bollen som gör extremt ont om man råkar stå ivägen för den). Så jag var från början på lite dåligt humör. Efter att jag hoppat av bussen hemma så började jag med tyska. Och sen har jag hållit på med det hela kvällen. Jag har prov imorgon, men också engelska förhör, som jag borde läsa på och ett finska förhör på fredag och eftersom det är dansskola imorgon borde jag läsa på det också. Matten är gjord i alla fall så med den är det lugnt.

Nu ska jag återgå till tyska/engelska/finska läsningen. Men först ska jag berätta att min helg är fullbokad så bloggningen hålls på minimum eftersom....

Torsdag -> Dansskola
Fredag -> Chans-föreställning 19.00 = är i stan hela dagen
Lördag -> Har kurs från 10.00 till 13.00, sen dagsverke samt måste dela ut pappret jag sålt
Söndag -> Ska kanske träffa Katarina på Malakta (?)

Golden StarDust

Mitt lilla liv i den stora världen. Inget speciellt, men det enda jag har!

RSS 2.0