Dumdadumdum

Har blivit ombedd att blogga. Om vad kan man ju undra. Mitt absoluta icke-intresse av det? The fact that we har projektvecka och jag inte ens vet om jag orkar med det, fast det är minimum att göra? Min totala oro över grejer, som jag känner att jag ändå inte kan göra något åt? Frustrationen över min egen situation? Min egen egoism? Tja, alltid finns väl något...

Min dag. Den karaktäriserades av monotona lektioner, då vi satt och skrev texter till projekthäftet. Imorgon blir det en film, och sen ännu mer monotonhet, innan danslektionerna på kvällen. Sen på onsdag ännu mer av samma vara, och sen besök till Sweet Vasa i stan på Afternoon Tea. Resten av skolveckan tänker jag inte ens nämna, för att det är ungefär samma sak. På torsdag kväll får jag dock ett litet avbrott ♥ Thank god, jag tror jag skulle ha svårt att orka annars.

Dikter har jag faktiskt i ur och skur. Tror jag ska kasta in några snart. Om jag vill, orkar och kan... Antar att det beror på mitt humör, och hur stor motivation jag har...

Booo

Det känns som att det är dags nu. Att komma fram igen. Det har gått en tid. Jag har förändrats som människa. Och jag står kvar på denna jordglob.

Eller vem vet, kanske det blir mera sporadiskt. Efter allt som hänt, så ligger prio på en del andra saker <3 Vi ser vart det bär i alla fall!

Golden StarDust

Mitt lilla liv i den stora världen. Inget speciellt, men det enda jag har!

RSS 2.0