Spectrum VS. Spectrum (Say My Name) Calvin Harris Radio Edit - Florence + The MachineVS.
Vilken gillar ni mera? Dom är ganska lika förvisso, men ändå olika...

Tanssikoulu K

Tisdagen förde med sig en hel del roliga upplevelser. Jag fick möta Jenna, min streetjazz-lärare, som är ungefär som jag väntade mig. Och så fick jag ha DANCE ♥ Fast det är medelnivån, så tycker jag att jag hänger med rätt bra. Och serien vi håller på med nu är extremt rolig! Längtar till nästa tisdag (Y)Den här låten dansar vill till på Dance :)

Our Moment: performed by Dancing Dream MakitaFörra helgen var det Vuokatti Dance Festival, och precis som förra året, så vann gruppen Dancing Dream Makita. Jag lade upp videon på dansen de vann med förra året också. Och precis som då, så är också denna koreografi gjord av Ida Jousmäki. Jag gillar den här mera, av någon orsak. Den är ju så vacker ♥

Some Die Young - Laleh

Goin' In - Jennifer Lopez ft. Flo Rida

Wide Awake - Katy Perry

Nothing Lasts Forever - Natalia Kills

Silhouettes - Avicii

Let's Go - Calvin Harris ft. Ne-Yo

Break You Hard - Natalia Kills

Euphoria - Loreen (Alex Moreno Radio Edit)En jättebra version av Loreens vinnarlåt i Eurovisionen. Slår nästan orginalet ;)

Bussen som nästan for fel

Igår höll min värld på att gå i kras. Westerlines hade slutat med sin 20.00 tur, så jag trodde att jag inte skulle ha möjlighet att slippa från stan efter dansskolan på tisdagskvällarna. Pappa fick hämta mig igår, och så fort jag kom hem så skickade jag ett mejl till Westerlines och frågade varför. Fick svar idag att de tydligen måste ansöka om rutten och att Ingves vunnit i år. När jag kollade upp det, visade det sig vara sant, så problemet är löst. Jag drar en lättnadens suck! :)

Tänk om jag inte sluppit på dansskola i år. Nu när jag inte fick några timmar på Ö-M skola (sa jag det förresten?), så kan jag inte tänka mig att inte gå Kipinä. Det skulle vara omöjligt att inte ha dansen i mitt liv. På något sätt. Åh, usch hemska tanke!!! Tur att bussresorna reddes ut!

Pound The Alarm - Nicki Minaj

Lyckligare Nu - Linnea Henriksson

Skolan

Så skönt att ha finskaförhöret gjort. Det var faktiskt härligt att inte behöva vara jättenervös eftersom man inte läst så bra, för jag började läsa redan på lördagen. Duktiga mig!!! Idag har jag, pågrund av en engångsföreteelse tre timmar "ledigt". Historia, Filosofi och Tyska är jag utan lärare eftersom de två lärarna är på "lära känna"-dag med ettorna, men jag har förstås uppgifter ändå. Så det är en halv ledighet. Men nu är det TIME FOR PSYKOLOGI!

Kipinä starting again

Imorgon börjar det igen :) KIPINÄ!!! ♥ I höst är jag anmäld till två kurser igen, och båda går på tisdagar, så då slipper jag åka in till stan så ofta. Tror det blir mycket bättre nu med skolan och allt. Är så himla exited över att få börja dansa igen, som jag älskar!!!! 

Det blir först Streetjazz med Jenna, som jag inte haft mer än en gång, då jag gick en extra House-lektion förra hösten. Vad jag minns så har hon ganska teknikfyllda och snabba serier, och hon är väldigt trevlig och glad. Hon pratar finska dock, men det går säkert bra ändå. Sen har jag Dance med Camilla direkt efter. Henne känner jag, och hon är min favoritlärare på Kipinä, så det ser jag fram emot. Har hoppat upp en nivå i Dance på prov, så jag hoppas jag inte känner mig helt borta ;)

Ännu mer böcker...

Nu borde nån faktiskt börja stoppa mig... eller köpa en större bokhylla åt mig ;) I lördags for jag med familjen till Juthbacka marknad i/utanför Nykarleby, och där hittade jag lite saker. Mest böcker förstås...

It Girl - På allas läppar av Cecily von Ziegesar  Fortsättning på GG, rätt bra, kommer försöka hitta fler i serien :)
Inte utan min dotter av Betty Mahmoody
Tillsammans är man mindre ensam/Ensemble, c'est tout av Anna Gavalda
Vägen till Jerusalem av Jan Guillou
Tempelriddaren av    ----- " -----
Riket vid vägens slut av   ----- " -----

Sen fick jag tag på ett par solbrillor och en spargris (som var så söt att jag bara var tvungen att köpa den) :) Pappa köpte en mapp som han gav mig att ha mina löneberäkningar och sånt i, så jag håller reda på allt...

Wonderland - Natalia Kills

Party O'Clock - Kat DeLuna

Rock The House - Kat DeLuna

 

Radioactive - Marina and the Diamonds

37 books in a summer

Jagad av P.C. Cast & Kristin Cast         Hör till en serie som jag gillar skarpt, rekommenderas!!!
Frestad av P.C. Cast & Kristin Cast                                   ----- " -----
Bränd av P.C. Cast & Kristin Cast                                     ----- " -----
Hungerspelen av Suzanne Collins                Jättebra, precis som de två påföljande...
Svindlande höjder av Emily Brontë
Tystnad, tagning av Michelle Magorien
Den tionde kretsen av Jodie Picoult          Picoult inriktar sig på familjedrama, lite vuxnare läsning men BRA!
Stella & Sebastian av Jenny Leeb                  Chic-lit enligt mig, men inget dåligt med det. Helt okej!!!
Flickan med glasfötter av Ali Shaw

Mot alla odds av William Kinsolving          Tjock roman, i stil med Barbara Bradford Taylor enligt mig. Gillas!!!
Safirringen av Katherine Kerr
Rovfåglarnas tid av Elisabet Nemert           En historisk roman om revolutionens Frankrike... Läsvärd!
Millie av Catherine Cookson
Lång väg till lyckan av Catherine Cookson
Den sista hemligheten av Margaret Pemberton
4.50 från Paddington av Agatha Christie
Vedergällning av Jasmine Cresswell
Heligheter och lögner av Candace Camp
Tidvatten av Mary Alice Monroe
Kapten Corellis mandolin av Louis de Bernières
För kärleks skull av Lotta Thell
Lycklig Hora av Maria Küchen               Smått konstig, lite dyster och tvivlande med annorlunda titel....
Bakom stängda dörrar av Kristina Hansen     En verklig tankeställare, och en bra livsskildring! LÄS DEN!!!
Sokrates bägare av Ed McBain
Förälskad i en playboy av Anne McAllister
Sista beställningen av Graham Swift
Pilotens hustru av Anita Shreve
Janne, min vän av Peter Pohl
Mary, Lou och mysteriet på Starhurst av Carolyn Keene   Tänk Kitty, fast två huvudpersoner! Precis lika härlig!!

I sommar har jag köpt trettiosju böcker (!!!). 8 av dem har jag listat tidigare, men här är de 29 andra. Har inte hunnit läsa en stor del av dem, men jag planerar göra det om jag hinner i vinter. Tro dock inte att jag är rik, de som kommer efter mellanrummet har jag hittat på Brinken, där de har ett litet loppis och säljer 3 böcker för 1 euro. Ni må tro att jag var i himlen ;)

Alla jag hunnit läsa har en kommentar efter sig. Kommer fylla på vartefter jag läser dem, hade jag tänkt. Ifall ni undrar något om någon bok, är det bara att fråga :)
 

Tillbaks till rutin

Idag började skolan igen. Kanske jag ska få någon ordning på detta nu då. Känns konstigt att vara tvåa och se alla ettor som kommer nya till skolan. Det var ju vi för inte så länge sedan. Nåja, nu blir det förhoppningsvis lite rutin på detta då. Idag hann jag t.o.m. vara till studiehandledaren och prata lite. Måste börja få ordning på mina kurser, för med så många som jag har nu så kommer jag stressa sönder i år. Imorgon börjar allvaret....

Colored hair

Hade en bra helg, med ett undantag. På natten mellan lördag och söndag så skrapade jag upp min fot mot asfalten, så nu om jag inte använder den på nån timme så börjar det värka och ibland haltar jag. I söndags blev det ingen picknik, men jag och K tog ett ordentligt tjejsnack på Brinken efter att ha åkt hem från Jespers. Vi hölls sällskap av TUC-kex och kladdmuffins. Låt oss säga att det definitivt inte gick någon nöd på oss ;)

I måndags sen, så jobbade jag på morgonen och for sen till stan. Damn vad mycket pengar man kan gör av med på bara 6 timmar. Tur att jag bara köpte saker jag behövde! Träffade Pem typ en kvart eftersom hon var i stan i nåt skolrelaterat ärende och där på eftermiddagen mötte jag upp Linda och vi gick på kafé och pratade :) Förutom alla pengar som for, så var det en fin dag! På kvällen färgade K mitt hår, och imorgon ska jag försöka få mig klippt på drop-in, eftersom mamma inte fick tag på nån tid före skolan börjar. Håll tummarna att det går!

MIA

Okey, so I've been MIA for a while, men det är mest för att jag jobbat. Och när jag inte jobbat har jag endera sovit eller varit med vänner. Typ. Tänker dock INTE skryta med att jag tjänar mycket pengar i sommar, för truth be told, det är en del man ger upp. Nog för att jag bara jobbar på bageriet två mornar i veckan, men man blir rätt trött av att stiga upp, så resten av dagen blir inte direkt aktiv. Men men, my own choise...

Snart dags för skola. Buhu. Kom på att jag kanske ska ta kontakt och fråga om jag ska hålla danskurs på Ö-M skola som jag gjorde förra hösten. We'll see. Så får man lite pengar medan man går i skolan också. Men jag vet inte heller, det tar en del tid.

Förhoppningsvis blir jag lite aktivare nu, men vem vet? Imorgon ska jag jobba dubbelt, på lördag är det "kräftskiva" hos Jespers och på söndag funderade jag att ha picknik med några på Brinken, if the weather is nice :) Så måndag senast? Håll tummarna! ;)

Golden StarDust

Mitt lilla liv i den stora världen. Inget speciellt, men det enda jag har!

RSS 2.0