Streetdance 3D

När Carly var liten stod hon hela tiden framför spegeln och dansade och drömde om att en dag ha sitt eget "crew". Nu bor hon i London och är med i ett crew, inte ett eget men det gör henne absolut ingenting. Hennes pojkvän Jay leder crewet och de är påväg att vinna tävlingen Streetdance och få chasen att representera Storbritannien i USA. Men allt förändras. När de vunnit semifinalen hoppar Jay av. Han påstår sig ha mycket att göra och behöver en paus. Från allt. Inklusive Carly. För att få henne att sluta tänka på "pausen" ger han henne crewet.

Carly blir snabbt varse om vad det innebär att leda ett crew. Hon måste tänka på allt och dessutom hitta någonstans att öva. Och det är inte det lättaste. När hon ska leverera mat till en balettskola i centrala London träffar hon Helena, en av danslärarna på skolan som är orolig för att hennes elever inte har den rätta gnistan och passionen för att klara sig i dansvärlden. Så hon ger Carly ett förslag. De får öva i en av skolans danssalar om de inkluderar hennes dansare i dansrutinen.

Hennes förslag låter helt galet i Carlys öron men hon går med på att försöka. Det blir den svåraste utmaning Carly någonsin stått inför. Hon blir tvungen att kämpa hårt för att vinna de fem balettdansarnas förtroende och för att få allt att funka. En av dem, Tomas, blir kär i Carly och gör allt för att vinna hennes hjärta medan Jay gör vad han kan för att krossa både Carlys hjärta och hennes självförtroende. När allt ser ut att lösa sig kommer nästa dråpslag. Streetdance-finalen och balettdansarnas audition infaller på samma dag. Hur ska Carly klara sig ur det här? Kommer Tomas att få henne tillslut? Och vem vinner den stora finalen?

Carly spelas av Nichola Burley
Tomas spelas av Richard Winsor
Jay spelas av Ukweli Roach
Helena spelas av Charlotte Rampling

Filmen är inspelad 2010 och 98 minuter lång.Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Golden StarDust

Mitt lilla liv i den stora världen. Inget speciellt, men det enda jag har!

RSS 2.0