Midsommar

Midsommaren spenderades med vänner (Y) Precis som det ska var :)

Mamma och pappa + superstörande lillebror for till villan i fredags där runt 4 tiden. Sen städade jag upp lite hemma och såg en film (Charlie S:t Cloud) medan jag väntade på KickaHannaEvve. Evve kom först och just som vi fått igång GH (Guitar Hero, som Evve vile spela) så kom Hanna och Kicka med Hannas vespa. Jag och Evve spelade några låtar och sen började vi på med maten. TORTILLAS!!!! Vi dukade på altanen och åt ute (Y) Det blev jättegott.

Sen bar vi in allt, var lite på datorn, de kollade på mina filmer, vi kollade på ett par danser från KIPINÄ-dvd:n och sen brummade vi iväg med vesporna till a place called Kolina. Där tog Evve och Hanna bilder medan jag och Kicka satt på varsin sten. Vi for därifrån ganska snabbt och blåste iväg till Nikkari (sadly går det INTE att simma där i sommar men vi hade kul ändå :P). I Nikkari kastade vi (minus mig) smörgås, Kicka blev fotad av Evve på en klippa som gav åtminstone mig lite svindel om man tittade ner, jag och hanna klättrade i grushöger som var såhääääääääär stora och en del annat. Sen brummade vi hem igen.

Vi gjorde chokladmousse och baugetter (nattmat (Y)) och sen började vi plocka fram allt för natten. Där runt halv 4 somnade vi (tror jag?).

Morgonen var ganska slö. Där runt halv 2 kom vi äntligen igång och de for hem runt 3-tiden. Thank you guys for an amazing weekend ♥ Jag packade en väska, diskade, plockade undan, matade katten och brummade iväg igen till Åminne. Mamma och pappa kom efter mig med båten och resten av helgen spenderades på villan. Inget mer att säga där.......


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Golden StarDust

Mitt lilla liv i den stora världen. Inget speciellt, men det enda jag har!

RSS 2.0