Chloe

Catherine Stewart har samlat ihop släkt och vänner till ett överraskningsparty åt sin man, David, men han missar sitt flyg hem och allt går i stöpet. Nästa morgon glömmer han sin telefon hemma och när ett meddelande ramlar in kan Catherine inte låta bli att läsa det. Och hon får sig en chock. Någon som heter Miranda har skickat att hon tyckte gårkvällen var trevlig. Catherine blir genast misstänksam. Bedrar David henne?? När de går på restaurang på kvällen lägger hon märke till hur flörtig han är mot servitrisen och andra småsaker som hon inte borde. Hon går på toaletten för att fixa till sig och där träffar hon Chloe. Senare inne i restaurangen lägger hon märke till att Chloe verkar vara en "call girl", en av flera på restaurangen vill säga. När de lämnar restaurangen på kvällen, frågar Catherine sin man om hans flörtande men han svarar att han bara var vänlig. Nästa dag bestämmer sig Catherine för att testa sin mans lojalitet så hon söker upp Chloe och ber henne att träffa honom för att se vad som händer.

Chloe berättar nästa kväll när dom träffas på en bar att David kysst henne. Catherine ber henne då att träffa honom en gång till och Chloe kommer tillbaka med beskedet att hon förfört David i en botanisk trädgård i staden. Catherine bestämmer sig, av någon anledning, för att än en gång ha Chloe att träffa honom. På jobbet nästa dag får Catherine ett SMS av Chloe som ber henne möta henne på ett hotell. När Catherine kommer dit visar det sig att Chloe haft sex med David och Chloe beskriver det så detaljrikt att Catherine tror henne. När dom båda ska lämna hotellet börjar Catherine gråta och Chloe, som känner ånger, kysser henne. Catherine lämnar fort hotellet eftersom hon blir förvånad över känslorna kyssen framkallar. På kvällen åker Catherine och David på sin son Michaels pianouppträdande men Catherine lämnar före det är över, eftersom både David och Michael (vars relation till sin mor inte är bra) ignorerar henne. Hon träffar Chloe igen och de slutar med att de har sex med varandra. När hon kommer hem anklagar David henne för att vara otrogen. Hon blir arg, säger att hon tänkt fråga honom desamma och de bråkar.

Nästa dag får hon ett e-mail av Chloe med en blid av dem tillsammans. Hon ringer Chloe som står i hennes väntrum med blommor. Catherine ger henne pengar och förklarar att det är slut. Chloe blir förkrossad och besöker Michaels hockeyträning för att komma nära Catherine på ett annat sätt. På kvällen tar Catherine med Daivd till ett café och säger åt honom att erkänna att han har en affär. David förnekar och när Chloe kommer in frågar han, genuint undrande, vem hon är. Catherine fattar då att Chloe ljugit om sin affär med David och att hon aldrig träffat honom. Chloe går, utan att ha sagt ett ord, och Catherine berättar om allt som hänt. Men kommer David förlåta henne?? Och kommer Chloe att försvinna bara sådär eller kommer hon söka hämnd???

Chloe
spelas av Amanda Seyfried
Catherine Stewart spelas av Julianne Moore
David Stewart spelas av Liam Neeson
Michael Stewart spelas av Max Thieriot

Filmen är inspelad 2010, 96 minuter lång och tillåten från 15 år.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Golden StarDust

Mitt lilla liv i den stora världen. Inget speciellt, men det enda jag har!

RSS 2.0